Fiul lui Will Smith a primit rolul unui “Jason Bourne adolescent”

de Cristina Grigore în 23 Apr 2012
Fiul lui Will Smith a primit rolul unui “Jason Bourne adolescent”

Jaden Smith, fiul de 13 ani al lui Will Smith, are deja câteva apariţii cinematografice notabile – ultimul său film a fost remake-ul lui The Karate Kid – însă noul rol în care a fost distribuit de studiourile Sony are toate şansele să îl transforme într-un popular star al filmelor de acţiune. Potrivit Variety, filmul în care a fost numit drept protagonist este Boy Nobody, adaptarea primului roman dintr-o trilogie pentru tineri semnată de Allen Zadoff.

Povestea filmului va avea în centru un adolescent asasin a cărui memorie a fost ştearsă, dar care începe să fie din nou stăpân pe emoţiile sale. Personajul este descris ca „un tânăr soldat antrenat să nu simtă nici un fel de emoţie, care poate acţiona în orice situaţie fără teamă, simpatie sau furie şi poate asasina nişte străini văzându-şi apoi de drum fără remuşcări”.

Cum romanul va fi lansat abia la începutul anului viitor, autorul cărţii a fost chestionat în legătură cu personajul creat în Boy Nobody. Zadoff a fost zgârcit în detaliile oferite, dar a menţionat pe contul său de Twitter: „Comparaţia cu un Jason Bourne adolescent ar fi cea mai potrivită”. 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 23 aprilie 2012 10:37
Interesanta distribuire de rol...
JohnnyAddams pe 23 aprilie 2012 11:44
Sa aflam cine este tatal sau si vom afla de ce primeste atatea roluri cand exista mult mai multi actori de varsta sa mult mai talentati care nu primesc sanse fiindca tatal lor nu este o vedeta de box office la Hollywood.
airbender pe 23 aprilie 2012 11:49
de acord cu tine addams dar e normal ca acest lucru sa se intample..eu chiar am fost multumit de prestatia lui in karate kid..will smith este cel mai bun actor de actiune si nu numai iar jaden se aseamana foarte mult cu el..cred k o sa fie o investitie foarte buna a celor de la sony:):..
kitycina pe 23 aprilie 2012 19:42
Mda...sa vedem, ca acum are un rol extrem de greu dupa parerea mea sa nu-si arate emotiile(pt k nu le are) iar pe parcurs sa-i revina sentimentele, trebuie sa ne arate noua k exista nu numai o lupta fizica ci si una sufleteasca si sa imbine toate astea si cu actiunea in sine. Asa cum spune Addams poate k sunt actori la fel de buni sau poate mai buni insa nu-s atat de cunoscuti.
javrek pe 23 aprilie 2012 20:33
chiar daca este fiul cui este nu va straluci decat daca va fi bun la ceva...pana acum nu e cazul; pe de alta parte e inca mic si nu a avut un rol care sa il defineasca, sa arate tot ce poate...
javrek pe 23 aprilie 2012 20:38
personal, remake ul karate kid mi s-a parut o porcarie...iar putzulica asta mic nu a fost nici bun nici rau; nu a iesit in evidenta cu nimic insa asta nu e un lucru rau, capata experienta; nimeni nu s-a nascut invatat; ca avut norocul ca parintii sai sa fie celebri(amintiti va ca nici jada si nici will nu au fost superstaruri peste noapte) asta e...de ce nu?!?
donald_dak pe 27 aprilie 2012 16:05
karate kid este si mea placut cel mai misto film si va fi misto si mai ales actori in tradevar a avut un conflit mare da sea meritat esfosu care la facut mea placut mult
alex_il_fenomeno pe 14 mai 2012 13:44
cred ca cel mai bun film al sau este "The Karate Kid" ! dar acesta nou are totusi o rezonanta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells