Filme care sa nu lipseasca din colectia ta

de Gloria-Mona Sauciuc în 21 Aug 2007
Filme care sa nu lipseasca din colectia ta

Trei titluri din colectia "filme-cult" s-au lansat saptamana aceasta pe DVD. Dragoste de-o vara - este una dintre cele mai ametitoare si mai ciudate povesti de dragoste. Pawel Pawlikowski, premiatul regizor al filmului Last Resort, spune acum o poveste despre obsesie si despre deceptie, despre lupta pentru dragoste si credinta intr-o lume in care ambele par imposibile. DRAGOSTE DE-O VARA a castigat cel mai important premiu al Festivalului International de Film de la Edinburgh, si a cucerit publicul Festivalului International de Film de la Toronto. Este disponibil in retelele Diverta, Hollywood Music & Film si in magazinele de specialitate din toata tara.

Un alt film al colectiei, lansat saptamana aceasta este "Me And You and Everyone We Know"/ "Eu, tu si toti cei pe care-i stim", o poveste despre Richard Swersey, un vanzator de pantofi care a rãmas de curand singur, tata a doi baieti, este pregatit si dornic de intamplari extraordinare. Dar cand captivanta si spontana Christine (Miranda July) intra in viata sa, il cuprinde panica. Christine este artista si soferita la „Eldercab”, alterneaza intre suferinta si speranta, lasand realitatea si fantasticul sa se intrepatrunda in arta si viaþa sa. Viata nu este la fel de imponderabila pentru fiul de 7 ani al lui Richard, Robby, care are o relatie riscantã pe Internet cu o straina si nici pentru fratele sau de 14 ani, Peter, care devine subiect de experiment pentru fetele din cartier, care fac repetitii pentru viitorul lor in dragoste si casatorie. Toate personajele cauta apropiere in micile momente care le leaga cu alti oameni de pe pamant.

Al treilea titlu pe care vi-l recomandam este "13 Tzameti"/ "13 Negru",, povestea lui Sebastien, un tanar emigrant harnic, care se chinuieste sa-si intretina familia. Dupa ce ultimul sau angajator moare fara sa-i plateasca tot ceea ce muncise el in ultima saptamana, tanarul ii fura acestuia un plic in care are un bilet de tren si o rezervare la un hotel. Se hotaraste sa-i ia locul celui decedat si se arunca cu capul inainte in aventura vietii lui. Fara sa stie, este implicat intr-un joc unde capii lumii interlope pun la bataie milioane pentru a-si vedea jucatorul castigand o ruleta ruseasca "putin" modificata. Iar Sebastien este "jucatorul" cu numarul 13...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells