Ewan McGregor luptă cu uriaşii în filmul lui Bryan Singer

de Cristina Grigore în 25 Feb 2011
Ewan McGregor luptă cu uriaşii în filmul lui Bryan Singer

Regizorul lui X-Men şi Superman Returns, Bryan Singer, lucrează acum la Jack and the Giant Killer, în a cărui distribuţie a fost adăugat scoţianul Ewan McGregor, scrie CinemaBlend.

Deşi este văzut ca o versiune a poveştii Jack şi Vrejul de Fasole, filmul lui Synger îşi are mai degrabă rădăcinile în basmul popular britanic intitulat tot Jack and the Giant Killer, în care un locuitor al Cornwall-ului, tânăr şi curajos, spintecă uriaşi. Întâmplările, plasate în vremea regelui Arthur, sunt magice, palpitante, sângeroase şi pline de spectaculozitate.

Filmul se vrea însă o versiune modernă a basmului şi intriga sa este dată de războiul iminent dintre oameni şi uriaşi, în care intervine Jack (Nicholas Hoult, care va apărea şi în X-Men: First Class în rolul lui Beast), odraslă de fermier, el pornind într-o expediţie spre regatul giganţilor, pentru a salva prinţesa răpită de aceştia.

Pe drum are parte de pericole neaşteptate şi bătălii aprige, care se lasă cu multă vărsare de sânge. Stanley Tucci (The Lovely Bones) va interpreta rolul antagonistului, un consilier uzurpator al regelui pe nume Roderick, iar Bill Nighty şi John Kassir vor fi cele două capete ale lui Fallon, liderul giganţilor.

McGregor a primit partitura liderului gărzii de elită a regelui, care îl ajută pe eroul principal în lupta cu uriaşii. Un rol cheie rămas neacoperit este cel al prinţesei, pentru care sunt vizate Adelaide Kane (Power Rangers RPM) şi Eleanor Tomlinson (Alice în Wonderland).

Jack and the Giant Killer va începe filmările în luna martie, la Londra.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 25 februarie 2011 17:34
interesant
arnoldroland pe 26 februarie 2011 12:29
da,chiar prea interesant...
JohnnyAddams pe 26 februarie 2011 15:48
Ewan McGregor e un actor foarte bun, se aseamana foarte mult cu cameleonii acestei industrii la stil, ma refer la Daniel Day Lewis si Johnny Depp, desigur, mai are mult pana sa ajunga la nivelul acestora.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells