După Twilight, Kellan Lutz are ambiţii mari. Vezi ce a declarat tânărul actor

de Cristina Grigore în 19 Oct 2012
După Twilight, Kellan Lutz are ambiţii mari. Vezi ce a declarat tânărul actor

Odată cu luna noiembrie, intră pe marile ecrane ultima parte a francizei  Twilight, cel puţin pentru moment, până la continuarea, într-o formă şi cu distribuţie diferită de către studiourile Universal. Kristen Stewart şi Robert Pattinson, actorii din rolurile principale şi-au găsit deja o serie de alte proiecte care să le continue cu succes cariera, iar celelalte nume cunoscute din serie sunt decise să facă acelaşi lucru. Un exemplu în acest sens este şi Kellan Lutz, care a oferit recent un interviu site-ului DuJour.

Actorul de 27 de ani a spus despre încheierea celebrei francize, ce l-a făcut cunoscut în rolul vampirului Emmett Cullen: „[Apropierea de final] este dulce-amară. E ca şi cum aş fi în liceu, iar acum mă pregătesc de absolvire”.  Despre planurile sale de viitor, Lutz (pe care l-ai văzut anul trecut în Immortals) are în lucru câteva proiecte, printre care Syrup, în care va juca alături de Amber Heard, Java Heat, unde îl va avea coleg de platou pe Mickey Rourke şi animaţia Tarzan. El şi-a propus însă ca ţel major al carierei obţinerea unui rol de supererou, dar şi câştigarea unui premiu Oscar.

„Vreau să fi actor pentru tot restul vieţii”, a explicat el. „Voi câştiga şi un Oscar într-o zi, însă nu mă grăbesc. Nu-mi pasă dacă îmi va lua 50 de ani şi voi îmbătrâni. Pur şi simplu iubesc ceea ce fac”, a mai spus el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 13:04
pentru el viitorul suna bina.
Sebastian96 pe 22 iunie 2013 02:01
Succes.O sa vedem pe viitor daca vei reusi sa iei un Oscar.Pentru inceput trebuie sa incetezi sa mai joci in filme proaste,macar sa fie acceptabile.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells