De trei ori Bridget Jones!

de Ştefan Dobroiu în 15 Iul 2009
De trei ori Bridget Jones!

Renée Zellweger şi-a arătat anul acesta silueta de silfidă la Berlin, iar un jurnalist a întrebat-o ce-ar spune dacă i s-ar oferi să o joace a treia oară pe simpatica ("dar" dolofana) Bridget Jones. "Nu"-ul actriţei a fost categoric în februarie, dar se pare că ceva (oare ce?) a făcut-o să-şi schimbe părerea pentru că, iată, al treilea Bridget Jones intră în producţie, iar numele lui Zellweger e bătut în cuie pe afiş!

Celelalte două staruri din producţiile Working Title din 2001 şi 2004, Hugh Grant şi Colin Firth, nu au semnat încă vreun contract, dar o cifră generoasă şi carierele lor relativ în derivă în ultima vreme i-ar putea convinge să revină la rolurile pretendenţilor la inima lui Bridget.

Conform Variety, noul film se va baza pe o serie de articole scrise de Helen Fielding, autoarea romanelor "Jurnalul lui Bridget Jones" şi "Bridget Jones: La limita raţiunii", în ziarul britanic The Independent şi o prezintă pe eroină trecând pragul celor 40 de ani preocupată să devină mamă (ei, aici chiar ar avea nevoie de Grant sau Firth).

Aflat în primele stadii de producţie, proiectul ar putea începe filmările în cursul anului viitor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să n-o revedem pe Bridget înainte de 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Pike pe 5 septembrie 2010 12:05
Wow,primul film,cat si al 2-lea au fost..wow ! Am ras cu lacrimi la unele faze si observ ca si cu putin noroc o sa avem parte si de a 3-a parte :x .Magnific !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells