De la Buffy la Printesa

de Emanuel în 14 Mai 2005
De la Buffy la Printesa
Saptamana aceasta, in preajma evenimentului anului (Star Wars Episodul III) avem o singura premiera cinematografica: Printesa Ghetii / Ice Princess
O productie Walt Disney Pictures, un film frumos, o comedie pentru tineri in stilul productiilor Printesa indaratnica 1&2 / Princess Diaries 1&2, dar dupa parerea mea, mult mai interesant decat acea serie de filme. Deci, avem o comedie pentru tineret, pentru iubitorii patinajului si a muzicii bune.
In rolul principal, Michelle Trachtenberg (foto), cunoscuta ca Dawn din serialul Buffy the Vampire Slayer / Buffy, Spaima vampirilor.
Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) este o tanara desteapta, dar cu probleme de adaptare. Prinsa intre visul de a deveni patinatoare, si dorinta mamei ei (Joan Cusack) de a o vedea la Harvard, Casey spera sa ajunga intr-o zi precum Nikki, Tiffany si Gen, trei patinatoare talentate, care concureaza in campionatul american.
Dar, cand Casey are sansa de a se antrena cu Gen si antrenoarea ei, care ii este de fapt si mama (Kim Catrall), ea trebuie sa-i distruga visele mamei sale pentru a si le urma pe ale ei. Cu singurul ajutor venit din partea fratelui lui Gen, Casey accepta provocarea vietii, in incercarea de a deveni campioana si o adevarata
Taguri:  Ice Princess

Părerea ta

Spune-ţi părerea
teo pe 11 noiembrie 2009 18:43
e.extra.ORDINAR.DE.FRUMOS.MI.A.PLACUT.LA.NEBUNIE.MAI.ALES.CA.LAL.VAZUT.LA.V.CINEMATOGRAF.IN.MANCHESTER.DIN.ANGLIA.NU.AM.CUVINTE.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells