Continuările lui Girl With the Dragon Tattoo, filmate în paralel

de Cristina Grigore în 19 Dec 2011
Continuările lui Girl With the Dragon Tattoo, filmate în paralel

Noul film al lui David Fincher, The Girl with the Dragon Tattoo, nu a fost încă lansat în Statele Unite, însă regizorul se gândeşte deja la continuările acestuia. El a declarat recent, scrie Collider.com, că planul său este de a filma The Girl Who Played with Fire şi The Girl Who Kicked the Hornet’Nest în acelaşi timp.

La conferinţa de presă din New York la care a participat în acest week-end, Fincher a dat şi explicaţia hotărârii sale referitoare la realizarea în paralel a continuărilor Fetei cu un Dragon Tatuat. „Nu ar fi chibzuit din partea mea să merg în Suedia pentru un an [locaţia de filmare şi a primului film]. Apoi să mă întorc pentru un an. Să mă ocup de post-producţie şi lansare. Să plec iarăşi în Suedia un an, şi să mă reîntorc pentru a mă ocupa de cea de-a treia parte”.

Regizorul a adăugat: “Nu cred nici că Rooney ar vrea să se ocupe de această serie patru ani la rând. Ar fi total nepotrivit, mai ales că este vorba de aceeaşi poveste, ce se bifurcă la un moment dat”.

Întrebat dacă vrea să facă din această serie de filme o franciză, Fincher s-a declarant mulţumit de finalul poveştii, pe care îl consideră desăvârşit, menţionând că un sequel nu este necesar, dar ar putea fi luat în considerare dacă cei implicaţi în proiect şi-ar dori să continue lucrul la acest proiect şi dacă publicul o va cere.

The Girl With the Dragon Tattoo se bazează pe primul roman al trilogiei Millenium, ce aparţine autorului Stieg Larsson. Cu Rooney Mara şi Daniel Craig în rolurile protagoniştilor, Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist, filmul va debuta pe marile ecrane româneşti pe 30 decembrie 2011.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 19 decembrie 2011 19:04
Foarte buna ideea lui David Fincher de a face ultimele doua parti din carte intr-un singur film,sper doar sa nu scoata unele parti din carti care mi-au placut mult.
David Fincher este unul dintre cei mai buni regizori,stie el ce face.

cavallioty pe 20 decembrie 2011 01:01
nu cred ca ai inteles bine ,nu va face din 2 carti un film,va face 2 filme doar ca le va filma in paralel cu diferite date de lansare
Qube86 pe 19 decembrie 2011 21:35
Tot apar informatii despre acest remake si parca prevad ca o sa fie un esec total...
fyna94 pe 19 decembrie 2011 21:36
Vorador nu cred ca ai inteles va filma amandoua parti odata dar nu le va lansa in acelasi timp
Vorador pe 20 decembrie 2011 00:09
Ai dreptate,mi-am dat seama dupa ce am dat comentariul, dar aici numai puteam sa-l editez. Eu as vrea sa fie ambele filme intr-unul singur,altfel risca sa fie la fel ca ultimele doua din varianta suedeza care nu au mai prins la fel de bine la public.
cavallioty pe 20 decembrie 2011 01:05
parerea mea e ca se tot resimte criza,normal ca nu spune ca le filmeaza in paralel ca sa reduca din costuri,nu cred ca sta un an sa filmeze,poate un an sa le filmeze pe amandoua
eu unul nu vad acest film ca unul de succes de boxoffice

cristian.mireea pe 20 decembrie 2011 13:24
Nu inteleg de ce se promoveaza aceasta serie facuta in America cand seria originala este foarte buna si nu are nevoie de modificari, ca sa zic asa...
alex_il_fenomeno pe 21 decembrie 2011 19:55
in paralel ? inseamna ca daca o parte nu merge , nimic nu va merge ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells