Aventura 3D continuă în Călătoria 2: Insula misterioasă

9 Feb 2012
Aventura 3D continuă în Călătoria 2: Insula misterioasă

Cel mai nou film 3D de aventura, Călătoria 2: Insula misterioasă, continuarea productiei cu un succes rasunator de box-office pe plan international - Călătorie spre centrul Pământului, vine in premiera in cinematografele din Romania din 10 februarie. 

De aceasta data tanarul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situatie de-a dreptul ciudata: primeste intamplator un semnal bruiat, de pe un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe. Este vorba despre celebra insula din scrierile lui Jules Verne, aceeasi despre care bunicul sau i-a spus nenumarate povesti si in cautarea careia si-a petrecut o mare parte din viata. Un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil. Insotiti de un pilot de elicopter (Luis Guzman) si frumoasa, dar incapatanata sa fiica, Sean si tatal sau vitreg, Hank (Dwayne Johnson) pornesc in cautarea tinutului legendar, o calatorie ce se dovedeste a fi aventura vietii lor. Insa, misiunea lor este aproape imposibila, pentru ca odata ajunsi acolo, sunt nevoiti atat sa protejeze speciile de-a dreptul unice, cat si sa se salveze inainte ca insula sa fie ingropa in ocean pentru totdeauna.

Regizat de Brad Peyton (Cats&Dogs: The Revenge of Kitty Galore), Calatoria 2: Insula misterioasa ii mai are in distributie pe Michael Caine in rolul bunicului lui Sean, pe Alexander Anderson si Kristin Davis. Filmul este produs de Beau Flynn & Tripp Vinson si Charlotte Huggins, avand la baza un scenariu scris de Brian Gunn & Mark Gunn, dupa o adaptare de Richard Outten. Pe scaunele producatorilor executivi se afla Michael Bostick, Evan Turner, Marcus Viscidi, Richard Brener, Samuel J. Brown si Michael Disco, in timp ce director de imagine este David Tattersall (Gulliver’s Travels), Bill Boes (Fantastic Four) este director de productie; Denise Wingate (Wedding Crashers) este designer de costume si Boyd Shermis (Poseidon) supervizor de efecte speciale.

O prezentare New Line Cinema, Calatoria 2: Insula misterioasa este produs de Walden Media si Contrafilm, fiind distribuit pe plan international de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Din 10 februarie, MediaPro Distribution prezinta Calatoria 2: Insula misterioasa in urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni in 3D si Imax, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 februarie 2012 17:36
sper din suflet sa fie macar la jumatatea profunzimii primului !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells