Atlantida asteapta sa fie descoperita...

de Emanuel Lazarescu în 27 Nov 2001
O noua productie Disney apare pe ecranele noastre, este vorba de "ATLANTIDA Imperiul Disparut", un film de aventuri exceptional pentru intreaga familie.
Distribuitorul roman, Glob Com Media a organizat pentru lansarea acestei super-productii Disney un eveniment organizat in colaborare cu Romaniafilm - Filiala Bucuresti si revista Lumea Copiilor. Mai multe amanunte aflati in stirea de mai jos, de pe prima pagina.
Dar sa ne oprim putin asupra aceastei productii. Combinand elemente din Star Wars cu putin din Indiana Jones si Abisul obtinem un film de animatie cum numai Disney poate sa faca: personaje de care te indragostesti de prima oara cand le vezi, o coloana sonora semnata de un compozitor care a creat muzica la mai mult de 65 de filme, James Newton Howard plus o poveste bine spusa care impresioneaza si pe cei mari nu numai pe cei mici.
Un film despre care auzisem multe si pe care de-abia asteptam sa-l si ma bucur sa pot spune ca nu m-a dezamagit. Disney stie reteta succesului si chiar daca unii spun ca metoda clasica de animatie nu prea mai este la moda, eu cred ca nu este asa si sunt multi care gandesc la fel.
O problema se ridica totusi: de ce in toata lumea filmele de familie atrag cei mai multi spectatori, pe cand in Romania numarul celor care se duc la astfel de filme este in continua scadere ?
Daca situatia continua s-ar putea ca in curand sa nu mai vedem pe ecranele noastre astfel de filme de animatie, pentru ca distribuitorii vor fi nevoiti sa renunte la aducerea lor, nefiind piata de desfacere pentru astfel de productii. Ar fi pacat sa nu le mai putem vedea pe ecrane si sa fim nevoiti sa asteptam aparitia lor pe video sau la tv.
Astept si parerile voastre despre acest film care mie mi-a placut enorm.


Cinemagia va ofera 3 invitatii de 2 locuri la premiera filmului Atlantis de la Cinema Corso, de vineri 30 nov. Amanunte in pagina de concursuri.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 2 martie 2014 23:13
A fost o animatie deosebita, ce merita urmarita de toti.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells