Arnold Schwarzenegger la 65 de ani

de Ştefan Dobroiu în 29 Iul 2012
Arnold Schwarzenegger la 65 de ani

Luni Arnold Schwarzenegger împlineşte 65 de ani şi puţini sunt actorii care nu i-ar invidia cariera. Trecând peste recentul episod al infidelităţii sale, soldat cu despărţirea de Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger este dovada perfectă a visului american. Campion austriac la culturism, ajunge la Hollywood, unde impresionează cu fizicul său impresionant. Urmează o serie de filme cu mare succes la public, iar numele său pe un afiş devine o garanţie a profitabilităţii. Succesul din carieră este dublat de unul în afaceri, iar ulterior de unul în politică, Schwarzenegger devenind în 2003 guvernatorul statului California, funcţie pe care o deţine până în 2011. Cu aventura politică încheiată, actorul revine la cinema, ultimul an fiind plin de ştiri legate de noile sale proiecte dedicate marelui ecran.

În august o să-l vezi în The Expendables 2, unde s-ar putea să aibă un rol mai consistent decât în prima parte a seriei lui Sylvester Stallone, dar Schwarzenegger pregăteşte roluri principale şi în alte filme interesante. Vezi mai jos în ce l-ai putea vedea în următorii ani.

Actorul a terminat deja filmările la The Last Stand, un film regizat de Jee-woon Kim, regizorul sud-coreean celebru pentru horror-ul A Tale of Two Sisters, în care interpretează rolul unui şerif, Ray Owens. Când liderul unei bande de traficanţi de droguri evadează şi se pregăteşte să treacă ilegal graniţa în Mexic, singurul în stare să-i stea în cale este şeriful Owens, gata de orice să-l arunce pe răufăcător după gratii. În distribuţia filmului mai apar Forest Whitaker şi Peter Stormare, iar premiera românească a fost stabilită pentru 25 ianuarie 2013.

A terminat filmările şi la The Tomb, în care face din nou echipă cu Sylvester Stallone. De această dată Stallone este starul, actorul interpretându-l pe Ray Breslin, un specialist în crearea unor închisori de maximă securitate, absolut inexpugnabile. Cunoştinţele sale de supravieţuire vor fi testate când i se înscenează o faptă ilegală şi este închis într-una din închisorile create de el. Arnold va fi unul dintre ceilalţi prizonieri, convins de Breslin să evadeze împreună. Filmul ar trebui să apară în cursul anului viitor.

În acest moment filmează la Unknown Soldier, un film despre al cărui subiect se ştiu foarte puţine acum, dar este regizat de fraţii Bandito, semnatarii unuia dintre cele mai profitabile producţii ale lui 2012, Act of Valor. Schwarzenegger a confirmat continuarea comediei Twins, în care ar trebui să apară alături de Danny DeVito şi Eddie Murphy, dar până când cei trei vor încerca să ne convingă că au fost născuţi de aceeaşi mamă, actorul se mai dezlănţuie şi în Breacher, un action unde face echipă cu Sam Worthington. Povestea se învârte în jurul a zece agenţi anti-drog, care se îmbogăţesc după ce pun la cale un jaf. Curând după încep să moară unul câte unul...

Mai are în program Captive, un film despre un detectiv din Sao Paolo care trebuie să salveze un magnat al pieţei imobiliare, răpit şi închis într-un loc neştiut din imensul oraş brazilian. Cu atâtea proiecte în pregătire, cu siguranţă nu o să ne fie dor de Arnold Schwarzenegger în următorii ani.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 29 iulie 2012 22:44
Sper sa isi revina, merita o a doua sansa.
johnnyg pe 29 iulie 2012 23:59
"Campion austriac la culturism" e o usoara subestimare. Sa nu uitam ca a castigat concursul Mr. Olympia de 7 ori, considerat competitia suprema in culturism.
GRECU23 pe 31 iulie 2012 10:34
Nu este nicio subestimare. Cand autorul a scris "Campion austriac..."s-a referit la originea lui si nicidecum la nivelul unei competitii.
Luko13 pe 30 iulie 2012 08:51
Happy birthday Legend! Arnold is Numero Uno!
Dydylocks pe 30 iulie 2012 14:57
Sa-l vedem cat mai mult timp in lumea filmului si de acum inainte! Este un actor si om 'palaria jos', are si a avut o viata plina
Crist11 pe 30 iulie 2012 15:21
R E S P E C T !
Ellena_Gabriella pe 30 iulie 2012 17:29
Nu-mi vine sa cred ca a implinit 65 de ani..LA MULTI ANI!..oricum ma bucur ca s-a reintors la film!
danuttarabuta pe 30 iulie 2012 22:52
ce poti spune....intai La multi Ani! cariera pe care a facu-o ne spune totul!...e un om senzational....
Ioana_ngr pe 31 iulie 2012 01:04
pfff ce bine! el e actor in primul rand, politica a fost doar pentru o perioada..a dovedit ca o poate face si pe aia, bravo lui. La multi ani Terminator!!
cosm7n pe 6 august 2012 01:14
si la 65 de ani este un actor de invidiat dupa parerea mea.Respect
herleaflorin pe 14 august 2012 00:38
intrarea in politica dupa parerea mea la tras in jos putea face inca o gramada de filme daca juca el in Terminator Salvation filmul era o capodopera
alex_il_fenomeno pe 14 august 2012 11:55
cati n-ar da sa arate ca el la o asemenea varsta !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells