Păreri Un om la locul lui

(2018)

Un om la locul lui

Ordonează după
ancota pe 13 Ianuarie 2019 20:44
Un film slab, teribil de plictisitor.
Cu doar o umbra de poveste, un firicel ce se iteste pe ici pe colo din lanul de platitudini si banalitati din care e compus, acest film reuseste sa aduca plictiseala pe noi culmi. Scene din productie (da, exact ca in filmele ceausiste, foraje, panouri de comanda, containere... ce mai, industrie in toata regula) sunt prezente in proportie de 70% din film, restul pana la 99% fiind balarii (locuri comune, banalitati, asa cum spuneam) actiuni fara valoare dramatica ce nu au ce sa caute in film si doar 1% e poate ceva ce s-ar putea numi poveste/fir dramaturgic sau cum vreti voi. Nu are rost sa mai insist pentru ca chiar am obosit. Este, cred, cel mai slab film pe care l-am vazut in ultimii ani si nu cred ca merita o discutie mai lunga. In opinia mea e atat de plictisitor incat mi-a creat convingerea ca nici actorii care au jucat in el nu au avut rabdare sa-l vada de la cap la coada. Trist,… citeşte
6 0
cosmin21buc pe 27 Decembrie 2020 01:40
Nu prea are de niciunele. Firul narativ este subtire, personajele sunt subtiri, Bogdan Dumitrache, actorul principal, joaca absolut la fel ca in majoritatea filmelor lui, dialogurile plictisesc etc. Ada Gales este singura bila alba a filmului. Atat!
3 0
user-5fa70c26a1a0f pe 26 Aprilie 2024 19:55
Cel mai plictisitor film romanesc din toate timpurile.
0 0
conspicuous pe 12 Decembrie 2020 12:17
Filming Locations
Voiam sa editez niste locatii unde s a filmat dar nu am gasit unde .
Vălcea, intersectia cu Gladiola și intersectia de langa Episcopie si liceul MIrcea cel Batrăn.

0 0
user-60e9d482eec5a pe 10 Iulie 2021 20:16
Probabil am o afinitate pentru atitudinea lui Bogdan Dumitrache din toate filmele lui, capul plecat, si atitudine flegmatica, ( Pozitia copilului, Sieranevada, Loverboy, Din dragoste cu cele mai bune intentii, etc.) dar trebuie sa recunoastem ca rolul din film ii pica ceas!! Eu ofer nota 8 filmului, si orice cinefil basinos care nu intelege un mesaj, il rog sa nu comenteze! Multumesc!
0 1
radu_mun pe 23 Ianuarie 2019 23:14
Desi nu sunt un expert in materie de cinematografie, mi-a placut mult acest film, iar actorii mi s-au parut extraordinar de convingatori (la cei pe care-i cunosteam deja, nici nu ma asteptam, sincer, la altceva). Ce sa mai zic despre Bogdan Dumitrache, acum o luna am vazut "Proroca" si inca nu mi-am revenit.
0 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells