The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

(2017)

Vânătorul de spirite

Poster The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter Postere The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

Sinopsis The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

Mai mult
The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

The Wanderers este povestea unui american, Louis (Armand Assante), cel mai faimos vânător de fantome și vampiri din lume care, împreună cu un jurnalist israelian, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecute în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality show.

În…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.3

Caseta tehnică

AKA

  • The Wanderers

Produs de

That's The Film

Distribuit in Romania de

JACOB BROS.

Țara

Romania

Box office The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

Weekend premieră (16.04.2018)
  • Loc 10
  • Spectatori 3.589
  • Încasări (RON) 61.945,96
Total
  • Spectatori 8.848
  • Încasări (RON) 159.975,93
  • Încasări (USD) 41.656,75

Părerea criticului

Gloria pe 08 Mai 2018 09:07
Spirite malefice, efecte speciale și - mai ales - Assante
The Wanderers este un horror plasat în Transilvania şi filmat tot acolo, cu Armand Assante în rolul vânătorului de vampiri, o figură cu autoritate, credibilă în această postură de „șaman” gata să se ia la o „trântă” metaforică cu cele mai înfricoșătoare spirite.

Cu imagini frumoase și efecte speciale reușite, The Wanderers readuce pe marile ecrane spirite rele, locuri bântuite dintre care nelipsita biserică în stil gotic, posedări, totul pe fundalul unui loc cunoscut: peisajul ardelean.

După atâtea filme cu zombie, cu blood gore sau cu case bântuite, fanii lui Dracula şi a filmelor de gen vor regăsi ceva cu siguranţă pe gustul lor în acest film despre un spirit malefic întrupat într-o tânără frumoasă ce caută răzbunare.

Regizorul român Dragoș Buliga, cunoscut pentru popularul serial de comedie și… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
preda_diana pe 22 Aprilie 2018 01:04
Hmmm....mă așteptam la ceva mai mult. Un început care îți lasă impresia unui rateu de film. Ținând cont că este primul film de gen, făcut de români, cu indulgență, 4 stele.
3 1
FunnyX pe 22 Aprilie 2018 01:07
Nuuu!!
M-am decis sa merg la acest fim, pacalit fiind de nota mare pe care o are. Acum gusturile nu se discuta, dar mie nu mi-a placut. Mai mult, mi-a displacut asa de tare ca am vrut sa plec inainte de jumatatea filmului. Am ramas pana la capat, ca nu a fost dupa cum vreau eu, ci dupa cum a vrut nevasta. :))) Recomandare: evitati aceasta "productie". Dati-i o sansa eventual doar daca va fi pe National TV (lol), altfel nu se merita!
2 2
victor_homescu pe 23 Octombrie 2017 20:20
The Wanderers este filmul câștigător al trofeului Dracula Film/Brasov 2017.Un amestec unic de genuri, o foarte bună comuniune de horror,umor, dramă și fantezie. Un melanj inteligent de diferite limbi ce își pune excelent în valoare cast-ul internațional. Peisajele românești au adăugat o savoare specială poveștii gotice și au contribuit la cimentarea producției autohtone în tiparele genului.
2 3
user-5ce2d2fac802d pe 20 Mai 2019 19:19
Cum fac sa vad și eu acest film că nu merge deloc pe google cum fac Cami place foarte mult da nu pot să-l văd decât trhlar
1 3

Spune-ţi părerea despre The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells