Articole The Ugly Truth

(2009)

Adevărul gol-goluț

Distribuția

Katherine Heigl (Abby / producator executiv) a devenit în scurt timp de la lansare unul dintre talentele cele mai strălucitoare ale Hollywood-ului, atât pe marele cât și pe micul ecran. Heigl a putut fi urmărită recent în comedia romantică 27 Dresses, în rolul unei tinere care fusese domnișoară de onoare la 27 de nunți. Anterior ea a jucat în smash hit-ul Knocked Up, în regia lui Judd Apatow, interpretând rolul unei femei care a rămas gravidă după o aventură de o noapte. Ea se va reîntâlni în curând pe platouri cu regizorul Adevărului gol-goluț, Robert Luketic, pentru a realiza noul lor film, Five Killers.

Heigl a devenit renumită pentru rolul din popularul serial al televiziunii ABC, drama apreciată de critică, “Grey’s Anatomy,”/Anatomia lui Grey/ în care a jucat rolul doctoriței Isobel “Izzie” Stevens. Pentru acest rol, Heigl a obținut în 2007 un premiu Emmy și o nominalizare la Globul de aur.

Gerard Butler (Mike Chadway) a debutat la Hollywood în 2007 odată cu rolul Leonida, regele Spartei, din blockbuster-ul 300 al lui Zack Snyder. Filmul a depășit recordul la box office în weekend-ul lansării, obținând încasări de peste 450 milioane de dolari în întreaga lume. Acest proiect l-a consacrat pe Butler ca actor de roluri principale. În curând el va apărea în thriller-ul futurist Gamer, iar în prezent se află pe platourile de filmare ale Columbia Pictures pentru realizarea peliculei Bounty.

Recent, Butler a jucat în filmul lui Guy Ritchie, RocknRolla, rolul unui mafiot din lumea interlopă, alături de Thandie Newton. De asemenea el a jucat în filmul de aventuri pentru copii Nim’s Island alături de Jodie Foster și Abigail Breslin. În decembrie 2007, Butler a încheiat filmările dramei romantice P.S. I Love You, cu Hilary Swank.

În 2004, Butler a obținut râvnitul rol titular din versiunea cinematografică a Fantomei de la Operă, de Andrew Lloyd Webber. El a fost apreciat de critică pentru interpretarea sa, alături de Emily Mortimer, din filmul independent Dear Frankie, care a fost prezentat la Festivalul de film de la Cannes, în 2004. De asemenea el a mai putut fi urmărit și în filmele Beowulf & Grendel, The Game of Their Lives, Timeline, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life și Reign of Fire.

În 1997, Butler și-a făcut debutul în drama lui John Madden, Her Majesty, Mrs. Brown, cu Judi Dench în rolul principal. Printre primele filme în care a jucat la începutul carierei se numără Fast Food, One More Kiss, Harrison’s Flowers, și în adaptarea cinematografică din 1999 a piesei cehoviene Livada cu vișini.

Născut în Scoția, Butler a început să joace teatru încă de la vârsta de 12 ani, când a apărut în muzicalul “Oliver,” pus în scenă la faimosul Kings Theatre din Glasgow. Tânăr fiind, visele lui despre actorie au fost deturnate temporar, așa încât el a studiat dreptul timp de șapte ani, înainte de a reveni pe scenă la Londra. În 1996, el a obținut rolul principal din renumita producție teatrală “Trainspotting.” Ceva mai târziu el a jucat la London Stage în piese cum ar fi “Snatch” și în piesa produsă de Donmar Warehouse, “Suddenly Last Summer,” de Tennessee Williams, având-o ca parteneră pe Rachel Weisz.

Principalii realizatori Punctul lui de vedere
jinglebells