Articole Charlie's Angels

(2011)

Îngerii lui Charlie

Despre actori

Annie Ilonzeh (Kate Prince)

Cele mai recente producții în care a jucat Annie Ilonzeh sunt serialul General Hospital difuzat de ABC, în rolul doctoriței Maya Ward, și în câteva episoade din serialul Anturaj (Entourage).

S-a născut și a crescut în Dallas/Fort Worth din statul Texas fiind cea mai mare din 5 fiice. A luat cursuri de dans de la o vârstă fragedă, dar în scurt timp a realizat că îi plac mai mult activitățile sportive precum: baschetul, fotbalul și atletismul. În perioada liceului a făcut o pasiune pentru baschet și a început să joace cu seriozitate gândindu-se chiar să urmeze o carieră în baschet și apoi chiar să antreneze o echipă.

Ilonzeh a obținut o bursă la colegiu pentru baschet și a jucat câțiva ani până când, în 2006, în timpul unei vizite la Los Angeles, a îmbrățișat ideea de a deveni actriță. Fără să se uite în urmă, s-a mutat la Los Angeles acordând un an pentru a explora lumea filmului. În primul an a reușit să obțină două slujbe în publicitate ceea ce a determinat-o să mai încerce încă un an. După câteva reclame și roluri mici în seriale și filme, în martie 2010 a obținut primul rol important, și anume să joace personajul Maya Ward în serialul General Hospital.

Când a apărut oportunitatea de a fi unul dintre Îngerii lui Charlie în noua producție, Ilonzeh s-a pregătit pentru audiție uitându-se la seriale vechi, învățând astfel mai multe despre femeile detectiv. Două luni mai târziu, în timp ce se afla pe terenul de baschet, a primit vestea că a fost distribuită în rolul lui Kate Prince.
Ilonzeh își petrece o mare parte din timpul ei liber la sală și consideră că este "locul care o înveselește". Își alege singură programul de exerciții încorporând mișcări proprii sporturilor ei preferate: box și arte marțiale mixte. Fitnessul îi ocupă o mare parte din timp, precum și cei doi câini chihuahua, Capone și Pacino. Îi place mâncarea mexicană, bineînțeles, consumată cu moderație, muzica R&B, iar printre filmele ei preferate se numără Sunetul muzicii, prima ecranizare a filmului Willy Wonka și fabrica de ciocolată (Willy Wonka and the chocolate factory) și Aventuri pe terenul de baseball (The Sandlot).

Minka Kelly (Eve French)

Fermecătoarea și talentata actriță, Minka Kelly se remarcă prin forța și naturalețea cu care interpretează atât pe micile ecrane, cât și pe marile ecrane. Popularitatea sa a crescut odată cu interpretarea majoretei energice și ostile, Lyla Garrity, din filmul apreciat de criticii de specialitate, Friday Night Lights. Kelly a mai jucat și în Parenthood alături de actorii Peter Krause și Lauren Graham.
Pe marile ecrane, Kelly a jucat recent alături de Leighton Meester în filmul Colega de cameră (The Roomate) produs de Screen Gems. Ea mai poate fi văzută și într-un film independent, Searching for Sonny. Filmografia sa se completează cu producțiile 500 de zile cu Summer (500 Days of Summer) în regia lui Mark Webb unde joacă alături de Zooey Deschanel și Joseph Gordon Levitt și drama regizată de Peter Berg, Regatul (The Kingdom), în care joacă alături de Jamie Foxx și Jennifer Garner.

Rachael Taylor (Abby Sampson)

Rachael Taylor, actriță de origine australiană, se face cunoscută publicului larg odată cu apariția sa în 2007 în filmul de mare succes Transformers, produs în studiourile Paramount/DreamWorks de către Steven Spielberg și regizat de Michael Bay, în care joacă alături de Shia LaBeouf, John Turturro și Jon Voight
În 2008, Taylor primește rolul principal alături de Joshua Jackson în thrillerul psihologic Shutter produs de studiourile 20th Century Fox și New Regency Studios. În același an a jucat în filmul independent Bottle Shock împreună cu Alan Rickman, Bill Pullman și Chris Pine. Premiera filmului a avut loc în cadrul Festivalului de Film Sundance, iar Taylor a primit premiul 7 Fresh Faces in Film pentru anul 2008.
În 2009, Rachael revine în Australia pentru a juca într-un film apreciat de criticii din domeniu, Cedar Boys, alături de actorii Martin Henderson și Les Chantery. În 2010, Taylor impresionează publicul în alte producții australiene de succes Summer Coda și Red Dog în care joacă alături de Josh Lucas, în regia lui Kriev Stenders, apoi, împreună cu actorul Emile Hirsch, face parte din distribuția filmului Darkest Hour, producție a studiourilor Regency Enterprises în regia lui Chris Gorak ce va avea premiera în decembrie 2011.
Taylor se întoarce iarăși în Australia pentru a juca în comedia romantică 25 produsă de compania Working Dog Production și regizată de Rob Sitch. Ea joacă, de asemenea, în lung metrajul Loft cu James Marsden și Wentworth Miller colegi de platou. Filmografia sa cuprinde si producțiile independente Ghost Machine și Splinterheads.
Taylor debutează pe micile ecrane din SUA la începutul acestui an într-un rol recurent în serialul Anatomia lui Grey (Grey's Anatomy) difuzat de ABC. În prezent, Taylor este imaginea companiei Bonds, o cunoscută marcă de îmbrăcăminte din Australia.

Ramon Rodriguez (John Bosley)

Ramon Rodriguez este un renascentist al vremurilor moderne care încă de la absolvirea Universității din New York a făcut carieră în actorie, dans, muzică și chiar gimnastică ritmică.
Rodriguez a apărut periodic în serialele difuzate de ABC: Ziua cea mai lungă (Day Break), Cartelul Crimelor (The Wire), Operațiunea de salvare (Rescue Me) și Lege și ordine: Brigada specială (Law & Order: SVU). De asemenea, a jucat în thrillerul The Taking of Pelham 1 2 3 împreună cu Denzel Washington și în Transformers: Răzbunarea celor învinși (Transformers: Revenge of the Fallen), continuarea filmului SF de succes din 2007 în care joacă alături de Shia LaBeouf.
Cariera sa se completează cu filmele Pride & Glory, produs de New Line Cinema, avându-i pe Ed Norton și Colin Farrell colegi de platou, Ira and Abby, Bella, Harlem Hostel, Dealbreaker regizat de Gwyneth Paltrow, Carlito's Way: Rise to Power, I'm Boricula, Just So You Know în regia lui Rosie Perez și The Wannabe.
Când nu se află în fața camerelor de filmat, Rodriguez lucrează cu Abakua Latin Dance Company, o companie internațională de turism ce promovează dansul latin salsa, din care face parte încă din 2001. Ei au dansat în New York, la Madison Square Garden, Puerto Rico, Chicago, Los Angeles și în multe alte locuri renumite. Când nu dansează, Rodriguez este tot activ aflându-se pe terenul de baschet. În 2001 a înființat un grup de baschet interactiv numit Project Playground care a susținut numeroase spectacole la meciurile NBA și meciurile dintre echipele colegiilor, inclusiv pentru Dallas Mavericks, New York Knicks, campionatele NCAA ale Universității din Florida, Connecticut și Tennessee. Grupul său a întreținut atmosfera la festivaluri și evenimente din întreaga lume.
Rodriguez cântă la pian și tobe (congas), ia cina la restaurant sau petrece timp cu familia în momentele de relaxare. Domiciliul său curent este în New York.

Artie Malesci ne detaliază cascadoriile
jinglebells