SF-ul de proporţii epice al lui Joseph Kosinski, reintitulat Horinzons

de Cristina Grigore în 17 Mar 2011
SF-ul de proporţii epice al lui Joseph Kosinski, reintitulat Horinzons

Regizorul devenit cunoscut după blockbuster-ul TRON: Legacy a anunţat, încă de anul trecut, că a început să lucreze la Oblivion, un SF după o idee originală a sa, transpusă deja într-un roman grafic. Conform The Hollywood Reporter, proiectul este în dezvoltare şi are acum un alt scenarist şi un nou titlu.

Filmul a primit numele Horizons, deşi nu a fost anunţat dacă şi în ce fel această modificare va avea vreun impact asupra poveştii, iar Karl Gadjusek a preluat scenariul de la William Monahan (câştigător de Oscar cu The Departed).

Potrivit sinopsisului, Horizons este o aventură SF de proporţii, plasată într-un viitor post-apocaliptic al Terrei, unde civilizaţia se dezvoltă deasupra norilor, departe de suprafaţa poluată a pământului.

Personajul central este un tânăr soldat condamnat de Curtea Marţială să scormonească prin ruinele de jos, însoţit de o un grup de roboţi, alături de care trebuie să găsească rămăşiţele rasei extraterestre care a fost învinsă de oameni cu ani în urmă.

El descoperă însă, într-o zi, o navă spaţială prăbuşită în care se află o frumoasă şi misterioasă femeie. Întâmplarea declanşează o serie de evenimente neaşteptate şi de neoprit, care îl forţează să pună la îndoială tot ceea ce ştia despre lumea şi viaţa sa.

Este un proiect important pentru cei de la Disney, studioul ce se va ocupa de producţia acestuia, dar şi pentru regizor, care are această idee în lucru de aproximativ cinci ani şi intenţiona să-şi facă cu ea debutul în lung-metraj. Romanul grafic, din care ai câteva imagini în galerie, a fost scris de Kosinski şi ilustrat de artistul Andree Wallin.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 17 martie 2011 14:18
WOW, suna si arata mortal :)), poate sa depaseasca vizual chiar si pe Tron. Pacat ca o sa mai dureze minim 2 ani sa apara :(, dar deja l-am trecut pe lista de-asteptare :))
AdrianSe pe 17 martie 2011 15:15
Chiar sunt curios ,la Tron am mers fara prea mari asteptari si am fost placut surprin .
Kosinski are un simt vizual foarte dezvoltat ,cadrele din Tron cel putin au fost superbe ,montaj ,filmare efect.......si din fericire avea si o poveste .

legolas05 pe 17 martie 2011 15:23
waw....super tare...pare a fi interesant
Vorador pe 17 martie 2011 18:36
arata super
CipBv pe 17 martie 2011 21:41
faine imagini SF
simi1989 pe 26 aprilie 2011 16:07
din imagini pare a fi pe masura asteptarilor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells