Reese Witherspoon, gata de nuntă!

de Cristina Grigore în 17 Mar 2011
Reese Witherspoon, gata de nuntă!

Starul din Legally Blonde şi viitorul Water for Elephants, Reese Witherspoon, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, care va avea loc, potrivit Radar Online, pe 26 martie, la locuinţa sa din Ojai Valley, California.

Viitorul soţ al actriţei de 34 de ani va fi Jim Toth (40 de ani), un agent al Creative Artists Agency, reprezentant al multor vedete de la Hollywood, şi partener al acesteia de peste un an. Va fi cel de-al doilea mariaj pentru Witherspoon, care s-a despărţit în 2007 de actorul Ryan Philippe, tatăl celor doi copii ai săi, Ava, de 11 ani şi Deacon, de 7 ani.

Nunta cu Toth va avea doar 100 de invitaţi ce îşi vor face apariţia, week-end-ul următor, pe teritoriul frumoasei proprietăţi a actriţei, în valoare de aproximativ 7 milioane de dolari. „Vor fi flori şi lumânări peste tot, albe şi în culori pastel, pentru a crea o atmosferă cât mai intimă”, menţionează o sursă a Radar Online.

Pentru a se asigura că va arăta bine în rochia de mireasă, aleasă din colecţia creatoarei Monique Lhuillier, Witherspoon a recurs în ultima vreme la extenuante antrenamente de yoga, dar şi la tratamentele corporale şi faciale ale unui centru de spa.

În galerie: imagini ale cuplului Witherspoon-Toth.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
yasmine_kiss pe 17 martie 2011 10:39
felicitari si cum se spune"casa de piatra"!!!merita caci este o mama desavarsita si o femeie de nota 10!
anaelena pe 17 martie 2011 12:46
feleicitari! se potrivesc
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2011 10:10
felicitari , dar eu nu prea inteleg ce este cu aceasta graba ....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells