Russell Brand, hoţ de biciclete?

de Cristina Grigore în 19 Mar 2012
Russell Brand, hoţ de biciclete?

Russell Brand, care a divorţat la începutul anului de cântăreaţa Katy Perry, pare că trece în ultima vreme printr-o fază de rebeliune, căci acţiunile sale recente au încălcat limitele legii. Ultimul său act de ilegalitate este „confiscarea” unor biciclete, asta la scurtă vreme după ce un gest nervos l-a trimis în arestul poliţiei.

Potrivit RadarOnline, actorul şi prietena sa au închiriat pe 9 martie două biciclete de la un centru de închirieri din Louisiana, dar au „uitat” să le mai returneze de atunci. „Habar n-am unde sunt acum bicicletele”, a spus proprietarul centrului. „Asistentul lui Russell a sunat şi a spus că mi le vor aduce înapoi, dar nu mi-a spus şi când se va întâmpla asta”.

Săptămâna trecută, Russell a fost arestat şi amendat pentru că a smuls unui paparazzi telefonul cu care acesta încerca să-l fotografieze şi a aruncat cu el în geamul unei firme. Noua sa ispravă va adăuga încă o infracţiune dosarului întocmit de poliţişti, pentru că, dacă nu înapoiază curând bicicletele, va fi acuzat de furt.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Arlequinade pe 19 martie 2012 15:54
Parca ati fi inceputul filmului "Get Him to the Greek"... Dupa ce divorteaza Aldous Snow si se umple ecranul cu articole din tabloide, despre "ilegalitatile" lui post-divort. Unele articole de pe site-ul asta imi par a fi parodiile parodiei.
xerses pe 19 martie 2012 19:22
Un actor si un individ tare ciudat....
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2012 16:20
facand referire la filmul lui Vittoria de Sica :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells