Prometheus ar putea avea o continuare, spune Ridley Scott

de Cristina Grigore în 19 Mar 2012
Prometheus ar putea avea o continuare, spune Ridley Scott

Regizorul, scenaristul şi vedetele lui Prometheus, Charlize Theron şi Michael Fassbender s-au aflat în acest week-end la WonderCon2012, pentru promovarea filmului.  Cu această ocazie, Ridley Scott, care prin intermediul acestei producţii SF „a revenit la genul pe care a ajutat să-l definească”, a vorbit despre cele mai interesante aspecte ale filmului şi a indicat, totodată, că sunt şanse mari ca acesta să primească o continuare.

Ceea ce l-a convins pe cineast să accepte lucrul la Prometheus a fost scenariul imaginat de Damon Lindelof, cu trimiterile sale la Alien şi conţinutul său captivant, bine închegat. Şi Michael Fassbender, interpretul androidului David în film, a fost fascinat de scenariu:  „Cu fiecare pagină, descopeream ceva nou ori ceva misterios. Şi nu-mi puteam explica cauza”.

Cât priveşte filmările în 3D, regizorul a spus că rezultatele i se par „pur şi simplu grozave”. Însă, dacă ajutorul tehnologiei digitale permite acum realizatorilor de filme să obţină orice efect doresc, a menţionat el, cheltuielile sunt mai mari în acest sens. Si cum, în ultima vreme, se folosesc tot mai mult în producţiile SF, competiţia din acest domeniu poate fi câştigată doar prin originalitate.

Va fi şi cazul lui Prometheus, este de părere Scott, datorită distribuţiei de excepţie, a scenariului şi a imaginilor uimitoare. Iar o continuare a filmului este foarte posibilă, mai ales că Prometheus „pune la sfârșit unele întrebări notabile, importante”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
AeroX pe 19 martie 2012 13:10
Ultimul trailer e milioane! De abia il astept! Daca va avea sau nu o continuare...ei bine, ar fi cazul sa apara in maxim 2 ani, ce naiba. Ganditi-va cate generatii de oameni au adorat aceasta franciza, daca primul film e din '79 parca. Mai moare lumea si nu apuca sa prinda o continuare a filmelor favorite.
AeroX pe 19 martie 2012 13:11
A filmului favorit*.
clr2607 pe 19 martie 2012 13:38
va avea o continuare doar daca va avea incasari astfel incat sa-si recupereze banii investiti(bugetul filmului)....tare mi-e teaman ca,cu greu vor depasi incasarile bugetul filmului...
africanus pe 19 martie 2012 14:28
Interesanta stirea, oricum mai intai sa vedem prima parte, si se va vedea pe viitor ce fel vor decurge lucrurile.
alex_il_fenomeno pe 22 martie 2012 15:54
suna bine . sa asteptam niste declaratii mai elaborate ale regizorului .
9o6u pe 25 martie 2012 21:06
Amin. Ca fan a seriei ALIEN si al filmelor SF gen ALIEN as prefera sa faca si a doua parte, dar vorba voastra sa vedem intai ce mai scoate si de data asta din cutiuta cu surprize nea' Scott.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells