Robert Schwentke a ales să facă R.I.P.D. cu Ryan Reynolds, în defavoarea Deadpool

de Cristina Grigore în 9 Sep 2010
Robert Schwentke a ales să facă R.I.P.D. cu Ryan Reynolds, în defavoarea Deadpool

Implicat în regia altor două filme, The Osterman Weekend şi o adaptare după romanul lui Robert Kurson, Shadow Divers (pentru Fox 2000), R.I.P.D. este un al treilea film din lista regizorului, cu Ryan Reynolds angajat pentru a face parte din distribuţie, anunţă Variety.

Actorul din X-Men Origins: Wolverine a terminat filmările la Green Lantern (altă adaptare după un roman grafic) şi se află acum pe platourile de filmare ale The Change Up, o comedie cu Jason Bateman, după care va trece la Safe House cu Denzel Washington. Cu un program atât de încarcat, Reynolds va începe filmările la R.I.P.D. abia vara viitoare, când va fi disponibil. Reynolds era propus şi pentru rolul din Deadpool, film mult aştepat de fanii seriei X-Man.

Spre deosebire de Deadpool, R.I.P.D vine cu o poveste nouă. Benzile desenate, create de Peter M. Lenkov pentru Dark Horse, îl are ca erou principal pe Nick Cruz, căruia, odată mort, i se oferă şansa de a-l găsi şi de a se răzbuna pe asasinul său. Dar asta numai în schimbul a o sută de ani în serviciul poliţiei divine (Departamentul Odihneste-te in Pace).

Studiourile Universal s-au gândit să producă R.I.P.D încă din 2008, ca parte a unui proiect mai amplu încheiat cu Dark Horse. Scenariştii Phil Hay şi Matt Manfredi (Clash of the Titans) vor semna scenariul, iar filmul ar trebui să apară in cinematografele în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
heathaddict79 pe 9 septembrie 2010 11:57
Wow, chiar are un program incarcat! Eu totusi sper sa isi faca timp si pentru Deadpool. Ar fii pacat sa nu se mai faca deloc sau sa caute alt actor pentru rolul principal. DIn cate stiu eu, Reynolds chiar era entuziasmat de acest proiect. Can't wait for "Buried"!
rizea.alex70 pe 9 septembrie 2010 12:51
Are un program foarte incarcat...
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2010 16:54
este bine ca are de lucru , fata de altii , care stau degeaba...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells