Jessica Alba, de la Sin City şi Machete la spionaj pentru copii

de Cristina Grigore în 9 Sep 2010
Jessica Alba, de la Sin City şi Machete la spionaj pentru copii

În urma negocierilor din august, Jessica Alba a semnat cu The Dimension contractul pentru apariţia sa în al patrulea film al francizei ce a strâns 360 de milioane de dolari pe plan mondial, scrie HollywoodNews.

Robert Rodriguez vrea să continue seria, în ciuda faptului că cei doi copii ai cuplului din Spy Kids nu mai sunt chiar copii. Alexa Vega şi Daryl Sabara, care i-au jucat pe cei doi adolescenţi ai filmelor anterioare au 22, respectiv 18 ani.

În Spy Kids 4, Alba joacă rolul unui spion retras care a fost reactivat. În rolul soţului, un reporter de investigaţii ceva mai tocilar, a fost distribuit Joel McHale (cunoscut drept gazdă a emisiunii The Soup).

Rolurile celor doi copii vor fi jucate de alţi actori, însă e posibil ca Vega şi Sabara să apară totusi în roluri secundare. Este şi cazul lui Banderas, tatăl celori doi în filmele anterioare. Cel care ia locul lui Banderas este un actor in accensiune. McHale a jucat in filmul lui Steve Soderbergh, The Informant, iar de curând a terminat filmările la What’s Your Number cu Anna Farris şi The Big Year, alături de Steve Martin.

Compania producătoare intenţionează să lanseze noul Spy Kids in august 2011.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 9 septembrie 2010 12:55
Alt film Spy Kids....Pff.Nu se mai satura si ei de filmele astea...
andreea.bibi77 pe 19 decembrie 2010 13:48
Eu am 17 ani si sunt la un club de spion si am o nautate despre Miley cyrus care se drogheaza si bea in viata de zi cu zi!Cred ca s_a mai auzit prin reviste si mai am ceva de spus despre Joe Jonas care ia dat un SMS lui Demi Lovato si sa despartit:(( tragic o sa mai am nautati doar sunt spion nu ???????? papa va pupp!!!11

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells