Primele imagini din producţia fantasy The Seventh Son, cu Jeff Bridges şi Julianne Moore

de Cristina Grigore în 3 Dec 2012
Primele imagini din producţia fantasy The Seventh Son, cu Jeff Bridges şi Julianne Moore

Studiourile Warner Bros. au început în primăvara acestui an lucrul la un fantasy inspirat din seria de romane Cronicile Wardstone, semnată de Joseph Delaney. The Seventh Son, în regia lui Sergey Bodrov, îl va avea într-unul din rolurile principale pe starul Cronicilor din Narnia, Ben Barnes, alături de Jeff Bridges şi Julianne Moore, cei trei actori care apar acum în primele imagini oficiale din film, preluate de site-ul Collider.

Acţiunea se petrece în vremuri imemoriale, când o forţă a răului este eliberată în lume, o forţă ce va reaprinde din nou conflictul dintre puterile supranaturale şi umanitate. John Gregory (Jeff Bridges) este Spook, un luptător împotriva Întunericului şi cel care a încarcerat-o cu secole în urmă pe malefica şi puternica vrăjitoare Mother Malkin (Julianne Moore).

Însă evadarea acesteia pune în mare pericol lumea întreagă, total nepregătită pentru un atac surprinzător şi nimicitor. John Gregory este singurul care o poate opri şi care trebuie să înfrunte astfel răul de a cărui revenire s-a temut mereu. Acum luptătorul are la dispoziţie doar până la următoare lună plină să facă ceea ce în mod normal dura ani şi ani de zile: să instruiască un nou ucenic, pe Tom Ward (Ben Barnes) pentru a ţine piept unei forţe magice a răului aşa cum nu s-a mai întâlnit. Singura speranţă a omenirii este astfel cel de-al şaptea fiu al unui al şaptelea fiu.

Din distribuţia filmului, a cărui lansare va avea loc la noi pe 18 octombrie 2013, mai fac parte Kit Harington (Game of Thrones), Alicia Vikander (A Royal Affair, Anna Karenina) şi Antje Traue (5 Days of War, Man of Steel).

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 3 decembrie 2012 10:11
filmul seamana cu productiile precum in the name of the king sau conan......ma intreb daca va avea succes??
legolas05 pe 3 decembrie 2012 11:16
cine stie,poate va avea succes,ca cele 2 filme care le-ai mentionat au fost un esec
Nimicdinceparafi pe 3 decembrie 2012 17:53
Sa nu-l bagam totusi in aceeasi oala pe Sergei Bodrov cu Uwe Boll,considerat in cel mai prost regizor al timpurilor noastre si mediocrul Marcus Niespel.Avem de-a face cu un nominalizat la Oscar si un detinator al Ursului de Aur , nu e un oarecine.
Eb00kie pe 3 decembrie 2012 17:08
Sunt singura care vede ca Ben Barnes are de doua ori si inca ceva varsta personajului pe care-l joaca?
cavallioty pe 3 decembrie 2012 20:33
multa lume a fost dezamagita de acest lucru dar hai sa vedem filmul si dupa sa ne vom hotara daca este sau nu potrivit pentru rol
cavallioty pe 3 decembrie 2012 20:34
chiar speram ca aceasta serie de carti sa fie transpusa si in filme dar din pacate nu cred ca va avea succesul scontat si nu om vedeam toate cartile ecranizate
rizea.alex70 pe 3 decembrie 2012 21:27
Abia astept filmul mai ales ca am si cartile si le-am citit,sper sa se faca filme dupa toate cartile...
alex_il_fenomeno pe 30 decembrie 2012 20:05
aerul medieval se simte din plin... de abia astept sa il urmaresc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells