Prima imagine a lui Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs

de Cristina Grigore în 14 Mai 2012
Prima imagine a lui Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs

În aprilie era anunţat filmul biografic despre viaţa lui Steve Jobs, intitulat simplu, Jobs, cu Ashton Kutcher în rolul principal. La nici o lună de la numirea sa ca protagonist, a fost lansată prima imagine a actorului de pe platourile de filmare.

Fotografia, publicată de TMZ.com, îl înfăţişează pe starul actual al lui Two and a Half Men cu mustaţă şi barbă, aşa cum arăta la un moment dat, Jobs la 20 şi ceva de ani. Producătorul filmului, Mark Hume, a ţinut să precizeze anterior că Ashton Kutcher este „perfect” pentru acest rol, ce necesita nu doar o figură similară co-fondatorului Apple, ci şi un personaj la fel de plin de viaţă şi de complex precum Jobs.

Pelicula îl are în scaunul regizoral pe Joshua Michael Stern, iar de scenariu s-a ocupat Matt Whiteley. În rolul lui Steve Wozniak, celălalt co-fondator Apple, se va afla actorul Josh Gad.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
JohnnyAddams pe 14 mai 2012 11:14
Nu e posibil asa ceva......sper ca se va mai face o productie in care sa-l aleaga pe Stanley Tucci..
catajedi pe 14 mai 2012 12:05
In opinia mea Ashton Kutcher este perfect pentru rol, mai ales in rolul lui Steve Jobs tamar din anii '80. Seamana foarte bine, are exuberanta lui si e la fel de plin de viata ca si Steve. E adevarat ca Ashton Kutcher nu e un actor foarte bun. Cel mai bine ar fi fost ca Steve Jobs sa fie jucat de doi actori unul dintre ei Ashton Kutcher., pentru ca seamana foarte mult cu Steve Joba in tinerete si Stanley Tucci cum ai spus si tu pentru Steva Jobs de la sfarstiul anilor '90 si din 2000 pana acum. 1. Stanley Tucci este un actor cu siguranta mai bun decat Ashton Kutcher. 2. Seamana foarte bine cu Steva Jobs in perioada mentionata. Producatorii ar fi trebuit sa ia in considerare si aceste lucrui. As vrea sa-l vad pe Ashton Kutcher machiat si cu parul ras periuta sa semene cu Steve Joba pe la 50 de ani. Mai bine ar fi ales cum am spus mai sus un actor tanar care sa-l joace pe Steve Jobs in tinerete si actor mai batran (a se citi mai talentat) care sa-l joace pe Steve Jobs pe care il stim cu toti din ultimii 10 ani.
calin88 pe 14 mai 2012 19:27
tie place cum suna "e plin de viata ca si Steve"?
nicolas84 pe 15 mai 2012 22:12
lolozaur
catasmile17 pe 14 mai 2012 14:27
izibitoare asemanarea.
xerses pe 14 mai 2012 15:29
Ma intereseaza sa vad ca de bine va reusi sa redea complexitatea lui Jobs.
Just_Anna pe 14 mai 2012 20:27
Chiar vreau să văd filmul ...Steve Jobs a fost un geniu ...sper că Ashton Kutcher va face o treabă bună
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2012 14:48
arata interesant cu barba . Mature !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells