Afișează:
3 din 9
Frankenstein, voce Kevin James

Frank, cel mai bun prieten al lui Dracula (şi "unchiul" favorit al lui Mavis) nu e nimeni altul decât Frankenstein—un tip supraponderal, cu o inimă pe măsură. A trecut mult timp de când acest monstru dădea buzna răvăşind şi speriind ţăranii din satele apropiate. Acum el este însurat şi în plus îşi iubeşte familia adoptivă formată din Drac şi Mavis. Imaginaţi-vă surpriza de proporţii pe care o încearcă atunci când el şi Eunice se prezintă la aniversarea lui Mavis de 118 ani - şi dau de un văr pe care Frank nu-l mai văzuse niciodată în viaţă, Johnnystein. Dar familia e familie, chiar dacă e mai ciudată, iar Frank se simte fericit să-şi cunoască nou descoperita rudă.

Kevin James dă viaţă acestui personaj. "El e haios şi adorabil şi dulce – ni-l arată pe adevăratul Frankenstein, care sălăşluieşte în inima lui", spune Murdocca. "Dar nu vă pripiţi totuşi, e un tip atât de mare încât nu ar fi bine să-i staţi în cale. Această trăsătură nu iese prea des la iveală în filmul nostru, dar când o face, ar fi bine să vă feriţi de el".

"Frank pare a fi un dur, dar sunt şi momente când se face zob, afirmă James. "La propriu, pentru că plăcându-i să călătorească, el se rupe în mai multe bucăţi, pe care le ambalează separat în mai multe valize... ceea ce devine o problemă la ridicarea bagajelor de mână".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 13:50
sigur este un film impresionant. de abia astept sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells