Faceţi cunoştinţă cu monştrii din Hotel Transylvania!

de Cinemagia în 3 Oct 2012

Din data de 19 octombrie puteţi să vă faceţi o rezervare la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Cinemagia vă prezintă astăzi monştrii pe care îi veţi întâlni în filmul Sony Pictures Animation, cel mai de succes film al lul Adam Sandler de ceva vreme încoace.

Afișează:
1 din 9
Dracula, voce Adam Sandler

Toate calităţile care fac din Dracula un lider indiscutabil al monştrilor – puterea, dominaţia, charisma şi probabil autoritatea sa – îl fac să fie şi un excelent manager de hotel. Problema este că, în ceea ce o priveşte pe Mavis, el se cam pierde cu firea. Se teme pentru siguranţa fiicei lui şi de aceea a ţinut-o în sanctuarul acestui hotel toată viaţa, departe de oamenii care ar fi putut-o ataca cu torţele aprinse, pe care el şi le aduce aminte atât de dureros. Dar acum, la cea de-a 118-a aniversare a ei, trebuie să se ţină de cuvânt şi s-o lase să vadă lumea pentru prima oară.

Din păcate, în mijlocul pregătirilor în hotelul plin de oaspeţi-monştri şi în aşteptarea primului om care a pus vreodată piciorul în castel, planurile bine ticluite ale lui Dracula vor începe să se năruiască rapid. Ce ar trebui să facă un tată vampir care şi-a cocoloşit fiica— să continue s-o apere pe Mavis de oameni, sau să o lase liberă să-şi deschidă aripile (de liliac) şi să zboare…?

Rolul e interpretat de Adam Sandler, care se află în fruntea unei distribuţii de staruri ale comediei. "Am vrut ca Adam să-l redefinească pe Dracula pentru o nouă generaţie,” spune regizorul Tartakovsky. "L-am văzut pe Dracula interpretat de Bela Lugosi şi pe toţi ceilalţi Dracula; Vroiam ca interpretarea aceasta să contureze un nou Dracula". "Dracula se comportă chiar ca un tată," recunoaşte Sandler. "E foarte protector, autoritar şi manipulator şi un pic cam nebun – dar toate astea provin din frica lui că Mavis ar putea avea de suferit."

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2012 13:50
sigur este un film impresionant. de abia astept sa il urmaresc si eu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells