Cannes 2017. Nicole Kidman, răzbunare sângeroasă în The Beguiled

de Gloria Sauciuc în 22 Apr 2017
Filmul marchează revenirea Sophiei Coppola pe marele ecran după patru ani de absență

Nicole Kidman caută o răzbunare sângeroasă în trailerul filmului The Beguiled, selecționat la Cannes în principala secțiune competițională, cu o distribuție ce-i cuprinde pe Nicole Kidman și Colin Farrell (cei doi joacă împreună și în filmul The Killing of a Sacred Deer, al regizorului Yorgos Lanthimos din Grecia, de asemenea concurent la Palme d’Or), Kirsten Dunst și Elle Fanning.

În acest al doilea trailer apărut pentru drama Sofiei Coppola The Beguiled, Colin Farrell a cam intrat într-o încurcătură. Povestea, inspirată de romanul lui Thomas P. Cullinan din 1966, A Painted Devil, plasată în Statele Unite în timpul Războiului de Secesiune, este despre un soldat al Uniunii (Farrell) care, rănit, se refugiază într-un internat de fete Confederat.

După mai multe poveşti de dragoste, femeile îşi regândesc atitudinea faţă de pacientul lor, iar conducătoarea lor, Martha Farnsworth (Nicole Kidman), se arată dornică să ofere propria ei idee de ospitalitate sudistă.

Filmul marchează revenirea Sophiei Coppola pe marele ecran după patru ani de absență

Exploreaza subiecte similare:

Nicole Kidman, Colin Farrell, Sofia Coppola, Kirsten Dunst, Elle Fanning, The Killing of a Sacred Deer , Yorgos Lanthimos, The Beguiled , festival:cannes 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells