Trailer Savages: violenţă, sex, triunghi amoros

de Gloria Sauciuc în 7 Apr 2012
Trailer Savages: violenţă, sex, triunghi amoros

Blake Lively se pregăteşte pentru un rol dur în următorul ei film, Savages, al lui Oliver Stone, cu premiera în România pe 29 septembrie. Alături de ea vor juca Taylor Kitsch şi Aaron Johnson, alţi doi actori care fac furori, aşa că nu e nici o surpriză că Blake (iubita lui Ryan Reynolds în viaţa reală) apare într-un triunghi amoros încă din trailerul filmului.

Filmul este inspirat de un bestseller despre doi cultivatori de marijuana din Laguna Beach, California, care se trezesc ţinta unui cartel mexican al drogurilor. Aşadar, violenţa extremă şi criminalii sângeroşi par să nu lipsească din reţetă. Vedeta din Gossip Girl joacă rolul unei tinere răpite de un carter mexican al drogurilor - după ce iubiţii ei (nu iubitul,iubiţii), şi anume Ben (Aaron Johnson), un absolvent de Berkeley cu şuviţe şi Chon (Taylor Kitsch), un fost luptător Navy Seals, nu acceptă să lucreze împreună cu traficanţii. Iar în fruntea periculosului cartel nu e altcineva decât Salma Hayek, al cărei gardă de corp este Benicio Del Toro. John Travolta apare în rolul unui agent federal, iar Uma Thurman joacă rolul mamei protagonistei.

Faimos pentru filmele de război şi despre teoria conspiraţiei, Oliver Stone a intrat în memoria fanilor şi ca scenaristul lui Scarface, filmul cu gangsteri al lui Brian de Palma din 1982, sau ca autorul documentarelor Looking for Fidel şi South of Border, ambele studii despre mişcările comuniste din America Latină, iar Savages s-ar putea înscrie în această tradiţie. În plus, Oliver Stone este autorul scenariul lui Natural Born Killer, alături de Tarantino, film pe care l-a şi regizat, a cărui înclinaţie către scenele violente e binecunoscută.

Aşa că fanii, după ce vor vedea trailerul, au toate motivele să se întrebe câte personaje vor rămâne în viaţă, în film, până la sfârşit.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
fdd pe 8 aprilie 2012 09:09
> http://lmgtfy.com/?q=natural+born+killers
radu3455 pe 8 aprilie 2012 11:06
interesant din trailer
alex_il_fenomeno pe 2 mai 2012 17:09
ia sa vedem cat de inspirat este !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells