Actriţe celebre, antagoniste în filme fantastice

de Cristina Grigore în 8 Apr 2012

Succesul la box-office obţinut de Alice in Wonderland a atras atenţia producătorilor de la Hollywood asupra minei de aur ce se dovedeşte a fi reaplecarea către adaptările poveştilor clasice, bine calibrate în privinţa distribuţiei, originalităţii scenariului şi spectaculozităţii imaginilor. Unul dintre personajele de bază al acestui gen de producţii fantastice este regina cea rea sau vrăjitoarea, o figură legendară a copilăriei multora dintre noi şi un personaj extrem de accesibil actriţelor ce îl portretizează.

În ultima vreme, tot mai multe nume celebre sunt atrase de acest gen de rol, capabil să le revitalizeze cariera. Angelina Jolie se pregăteşte deja de rolul principal din Maleficent, o peliculă ce va muta atenţia asupra vrăjitoarei responsabilă de blestemul Frumoasei din Pădurea Adormită, Rachel Weisz a portretizat-o pe Evanora, Vrăjitoarea cea Rea din Est în filmul anului viitor, Oz: The Great and Powerful, iar Charlize Theron va aduce din vară pe ecrane o versiune de-a dreptul înfricoşătoare a Mamei Vitrege în Snow White and the Huntsman.

Toate actriţele amintite mai sus au declarat că a interpreta acest gen de rol este „distractiv” (Jolie chiar s-a declarat încântată de coarnele pe care le va purta în rolul Maleficei), iar avantajul spectatorilor este, în afara faptului că-şi pot admira actriţele favorite în ipostaze inedite, şi acela că se variază astfel tipologia villain-ului din producţiile recente, ce sunt în majoritatea cazurilor de genul masculin. Să dăm aşadar, putere „maleficelor” şi să le recapitulăm pe cele mai remarcabile, cu tot ce au mai „bun”!

Afișează:
1 din 7
1. Regina Clementianna (Mama Vitregă) – Julia Roberts, Mirror Mirror (2012)

Julia Roberts are parte aici de un rol cu sare şi piper. Parte a rolului său de conducătoare fără scrupule, ea se bucură de luxul oferit de poziţia sa şi este în stare de orice pentru a-l menţine, alături de frumuseţea sa nepreţuită. Tonul amuzant al peliculei şi replicile sarcastico-ironice ale reginei i-au anulat acesteia, în mare parte, aura întunecată, însă, în esenţă, personajul dă dovadă de aceleaşi rele intenţii ca în basmul de origine… Actriţa s-a declarat încântată de partitură, tocmai pentru că i-a permis să adopte o paletă largă de gesturi şi expresii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 8 aprilie 2012 12:55
Toate ca toate dar sa o incadrezi pe Monica Belucci la categoria actrite mi se pare cam mult.
Costirik pe 8 aprilie 2012 14:16
:))) ce bou..
cosmin742000 pe 10 aprilie 2012 00:57
Am trimis pm Gloriei , numai ca i-am mai trimis si alte pm uri si nu le-a bagat in seama .Daca are ceva cu mine , nu este nicio problema. ( cum pot sa gandesc altfel cand imi face mie observatie sub mesajul ce bou?)Daca a plasat mesajul pentru altcineva , iar nu e nicio problema , se mai intampla sa gresesti. Eu insa ca sa fiu cu sufletul impacat scriu urmatoarele: NEPȚÍE, inepții, s. f. Faptă sau vorbă prostească, stupidă; prostie, stupiditate, absurditate Vi se pare ca Monicca Belucci ar fi actrita? Pentru ca asta clar ar fi o ineptie. Flood is a profile-driven HTTP load tester. In layman's terms, it means that flood is capable of generating large amounts of web traffic. Flood's flexibility and power arises in its configuration syntax. It is able to work well with dynamic content. Vi se pare ca a cazut siteul cinemagia din cauza comentariilor mele , fie ele si inepte? Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse și servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului și de proprietarii de situri pornografice. .Spam-ul se distinge prin caracterul agresiv, repetat și prin privarea de dreptul la opțiune. Ha Ha Ha administratora unui site in care apar reclame cand nu vrei si cand nu vrei , ca niciodata nu vrei , imi zice mie ca sunt spamer , e bine ca un exercitiu de ipocrizie.Sau poate se refera la faptul ca sunt agresiv , ma repet si privez dreptul la optiune (astea trebuie sa fie indeplinite toate 3 in acelasi timp ca sa fie spam), asta sub comentul " ce bou ,"sa fi seriosi Mentionez ca daca Gloria se va obosi sa imi raspunda si intr-adevar s-a legat de mine , imi sterg singur contul, pentru ca este clar ca nu am cine. Eu imi pierd timpul , trimitand poze , ploturi , si cu ce ma aleg ?Cu acuzatii imaginare , si bataie de joc amestecata cu aroganta. In cazul in care nu s-a referit la mine , sau s-a referit la mine , dar isi da seama ca a gresit.nu e nicio problema.Eu stiu ca se poate si gresi.Nu i-am raspuns lui Costinik ,la comentariul lui deloc inept pentru ca eu consider ca e sub demnitatea mea sa raspund oricui.
Costirik pe 8 aprilie 2012 14:20
Rachel Weisz rol de antagonista?!? chipul ei inspira bunatate..nu prea i se potriveste un rol negativ...
JohnnyAddams pe 9 aprilie 2012 02:18
Si Stanley Tucci inspira bunatate si e fantastic in rol negativ. Rachel Weisz e o actrita in adevaratul sens al cuvantului, nu e Julia Roberts sa nu se poata schimba.
AeroX pe 8 aprilie 2012 16:47
Eu mereu am avut impresia ca virgula Costirik si cosmin742000 fac parte cam din aceeasi categorie de useri de pe site, dar sa-i vad cum se insulta unul pe altul e EPIC! =))
cosmin742000 pe 8 aprilie 2012 18:01
AeroX trebuie sa schimbi dioptriile la ochelarii de cal , unde ai vazut tu ca eu injur pe cineva ? Si mai ales unde ai vazut tu pe cineva din aceeasi categorie cu mine pe aici?
cosmin742000 pe 8 aprilie 2012 20:18
Arata-mi si mie un comment in care am insultat pe cineva ..Pentru ca sigur ma confunzi . Deci una din doua , ori trebuie pusi ochelari , ori trebuie tratament cu lecitina:.Incepi cu 1/2 pastila pe zi pana ajungi la 3.Injuratul si insultatul nu imi stau in caracter , plus ca repet ca sa am pe cine injura/insulta , persoana respectiva trebuie sa se ridice la un anumit nivel , in sensul ca daca tot ma apuc sa insult/ injur pe cineva sa o fac cu cineva care sa se ridice la inaltimea faptului de a il fi injurat/insultat.Asa ca stai fara grija , din punctul meu de vedere nu sunt riscuri sa faci pe Iisus nici acum nici altadata.
AeroX pe 8 aprilie 2012 16:48
Ah, le ador pe Sigourney Weaver si Helena Bonham Carter :x
RedHead pe 8 aprilie 2012 16:54
Tot timpul se incadreaza bine in personaje negative Helena Carter
Crist11 pe 8 aprilie 2012 19:09
"AeroX trebuie sa schimbi dioptriile la ochelarii de cal "

Citez : " EPIC " !!! EPIC !!! =))

AeroX pe 8 aprilie 2012 19:29
Ah, uite-l si pe baiatul Reginei Rosii :))
legolas05 pe 9 aprilie 2012 00:08
:)))))
legolas05 pe 9 aprilie 2012 00:09
mie mi'a placut cum a jucat Tilda Swinton in seria Narnia
constanta pe 9 aprilie 2012 09:02
Susan Sarandon-Queen Narissa= Enchanted
alex_il_fenomeno pe 4 mai 2012 18:52
foarte bun materialul , multe poate ca nu le-am observat atat de bine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells