Reluarea aventurilor lui Robin, planificată, dar abandonată

de Cristina Grigore în 18 Sep 2012
Reluarea aventurilor lui Robin, planificată, dar abandonată

Actorul care l-a interpretat pe Robin, supereroul desprins din umbra lui Batman a făcut câteva precizări într-un interviu acordat AccessHollywood.com, în legătură cu un spin-off al aventurilor acestuia.

Chris O'Donnell, cel care a îmbrăcat costumul de apărător al dreptăţii în Batman Forever şi Batman & Robin a dezvăluit că motivul pentru care nu a mai fost dusă până la capăt ideea unei pelicule cu Robin drept protagonist este chiar eşecul la box-office al lui Batman and Robin.

„Chiar aveau de gând pe atunci să-i ofere lui Robin o producţie proprie. Dar apoi a venit eşecul lui Batman and Robin şi şi-au zis ‘Să lăsăm asta. E finalul acestui proiect’”, a explicat O’Donnell.

Pelicula din 1997, cu George Clooney în rolul lui Batman, este considerat cel mai prost film al supereroului, cu doar 12 procente pe RottenTomatoes şi nota 3,6 pe IMDB. Chiar şi Clooney a declarat la un moment dat despre acesta: „Cred că este posibil să fi distrus franciza”.

O’Donnell a spus însă că nu regretă nicio clipă că a acceptat rolul lui Robin, aşa cum nu regret faptul că a renunţat la un rol central în Men in Black, oferit apoi lui Will Smith. “Nu te poţi uita înapoi şi să spui ‘Ar fi fost acelaşi film dacă aş fi jucat eu în el’. Lucrurile se întâmplă cu un motiv”, a declarat el.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 18 septembrie 2012 13:00
Sincer sa fiu nu-mi place deloc acest personaj .
Pavel.F pe 20 septembrie 2012 18:03
mie numi place deloc acest personaj
alex_il_fenomeno pe 27 septembrie 2012 12:32
nu stiu de ce toti il evita...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells