Rachel McAdams şi Noomi Rapace: cuplul fierbinte din Passion, noul film al lui Brian de Palma

de Cristina Grigore în 10 Mai 2012
Rachel McAdams şi Noomi Rapace: cuplul fierbinte din Passion, noul film al lui Brian de Palma

Prima imagine din Passion, recent anunţata peliculă a lui Brian De Palma (Scarface, Carrie) a fost lansată online, iar protagonistele acesteia sunt Rachel McAdams şi Noomi Rapace, gata să-şi unească buzele într-un sărut.

Fotografia, publicată de ThePlaylist.com, este un preludiu al thriller-ului garnisit din plin cu mister, seducţie şi pericol şi ales de cineastul american pentru revenirea sa în scaunul regizoral, după cinci ani de pauză.

Remake al unui film franţuzesc lansat în 2010 (Love Crime), noul Passion spune povestea relaţiei de dragoste, manipulare, gelozie şi tachinări dintre Christine (McAdams), o elegantă şi mândră femeie de afaceri şi Isabelle, o naivă şi inteligentă debutantă în lumea tensionată a afacerilor, pe care o seduce, reuşind să-şi atribuie astfel ideile sale inovatoare şi eficiente. Lucrurile intră însă pe un făgaş extrem de periculos atunci când Isabelle se încurcă cu unul dintre iubiţii lui Christine, iar aceasta este luată prin surprindere de către un alt personaj...

Din distribuţia filmului, a cărui lansare a fost stabilită pentru februarie 2013, mai face parte şi Dominic Cooper (Captain America: The First Avenger, My Week With Marylin).

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 10 mai 2012 10:39
Astfel de scene cu saruturi intre dame, nu pot decat sa fie o forma de promovare pentru a capta mai multa audienta.Pe mine nu ma capteaza o astfel de reclama.
alex_il_fenomeno pe 30 mai 2012 17:06
asteptam mai multe lucruri despre film , nu doar atat .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells