Producţia The Avengers a beneficiat de colaborarea armatei

de Cristina Grigore în 10 Nov 2011
Producţia The Avengers a beneficiat de colaborarea armatei

La producţia lui The Avengers a colaborat şi un grup de soldaţi în rezervă americani, alături de cascadorii şi actorii peliculei, pentru o scenă de luptă filmată în oraşul american Cleveland, Ohio, scrie ComicBookMovie.com.

Pentru a face complexa secvenţă - una extrem de spectaculoasă şi de importantă în desfăşurarea acţiunii - să pară cât mai realistă, 25 bărbaţi şi femei ai unui batalion în rezervă al Poliţiei Militare au acceptat să apară ca figuranţi în pelicula lui Joss Whedon, alături de supereroii interpretaţi de Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Jeremy Renner şi Mark Ruffalo.

Potrivit sergentului Michael T. Landis, conducătorul grupului de soldaţi, Whedon s-a arătat interesat de sugestiile acestora şi a fost încântat să filmeze scena în cauză după tactici militare identice celor folosite în conflicte reale.

Se pare că echipa de filmare a „Răzbunătorilor” a fost impresionată de armamentul şi organizarea figuranţilor cu pregătire specială, care au tratat această "misiune" cu acelaşi profesionalism cu care acţionează şi în cazul unei sarcini militare obişnuite.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 10 noiembrie 2011 09:51
o sa fie o productie de milioane
Sorin87 pe 10 noiembrie 2011 09:51
o sa fie o productie de milioane
Bayard pe 10 noiembrie 2011 09:57
De fiecare data cand aud ca s-a implicat armata americana intr-un film, imi aduc aminte de o poveste ceva mai veche. Cand s-au apucat sa filmeze Independence Day, s-a dus Roland Emmerich la armata americana si i-a rugat sa colaboreze cu el, ca sa poata sa recreeze fidel aviatia americana..... aia de la armata au cerut scenariul, au vazut ca acolo in 24h toata armata lor era nenorocita si au refuzat colaborarea!! Filmul a iesit super si fara ei... dar de-atunci am un mare semn de intrebare legat de toate productiile la care participa....
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2011 14:47
asa , cred ca filmul iese mult mai interesant si mai realist deopotriva .
Crist11 pe 10 noiembrie 2011 14:52
Bine ca nu au intervenit probleme...
legolas05 pe 10 noiembrie 2011 15:10
fain,astept filmul asta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells