Personajele și interpretările care vor defini anul 2016

de Gloria Sauciuc în 24 Apr 2016
Vor fi subiecte de discuție, atât din perspectiva succesului la critică precum și din cea a succesului comercial

Iată, în paginile de mai sus, o serie de roluri destinate să devină de referință anul acesta, interpretate de favoriți ai publicului, sau pur și simplu personaje care ne vor rămâne în minte pentru mult timp de acum încolo.

De la abordări contemporane a unor personaje clasice și până la redefiniri, pe marele ecran, ale unor figuri celebre din cărțile de benzi desenate ori ale unor figuri istorice și a tot ce se poate găsi între cele două categorii, iată rolurile care s-ar putea să definească anul acesta.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Nate Parker, The Birth of a Nation, Mark Rylance, The BFG, Margot Robbie, Suicide Squad, Benedict Cumberbatch, Doctor Strange, Emily Blunt, The Girl on the Train, Dwayne Johnson, Moana, Oscar Isaac, X-Men: Apocalypse, Ruth Negga, Loving, Michael Keaton, The Founder, Eddie Redmayne, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Renee Zellweger, Bridget Jones's Baby, Joe Alwyn, Billy Lynn's Long Halftime Walk, Bill Murray, Ghostbusters, Tom Hanks, Sully, Jared Leto, Tom Holland, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
DarkRazor pe 25 aprilie 2016 01:47
Jumatate nici nu-si au rolul cum ar fi Spider-man. Deci ca sa afle si Cinemagia, Spider-man nu e greu de jucat, doar spune cateva replici, restul e cascadorul in costum. Mai greu de jucat e Peter Parker, dar cum el nu apare mult in Civil War...nu vad cum ar putea fi o interpretare ce poate defini anul 2016. Bineinteles, e Marvel, va fi un film amuzant, pentru familie, la fel ca Dr. Strange, si toata lumea va avea acea parere de "turma" cum ca a fost bun.
pdf pe 25 aprilie 2016 11:03
Ai dreptate
mihnea_aspru95 pe 26 aprilie 2016 04:28
Toate companiile sunt bune, aici ma refer la DC Entertainment si MARVEL Studios (dar cum a spus-o si @DarkRazor - DC Comics per total este mai bun, are acel "CEVA" care iese in evidenta, acel spark, gen la filmele facute de Marvel/Walt Disney m-as uita de doua ori si gata, ca dupa aia ma plictisesc, dar am vazut Man of Steel de vreo 7 ori, WATCHMEN de 9 ori, The Dark Knight de 23 ori si tot nu m-am plictisit). Singurele de la MARVEL/Disney care nu ma plictisesc sunt cele 2 filme Avengers si atat din pacate.
Gloria pe 25 aprilie 2016 11:55
Poate ca nu va fi multa interpretare, dar Tom Holland isi face majoritatea cascadoriilor. In plus, articolul se refera si la personajele (nu doar interpretarile) care vor definin anul. Or noul Spider-Man sigur va fi unul dintre acele personaje definitorii ale anului.
camaleonii pe 25 aprilie 2016 13:23
Si Andrew Garfield a realizat aproape integral toate cascadoriile din Amazing Spiderman 1 si 2. Dar se pare ca nu a fost suficient pentru a-si pastra in continuare rolul. Sa nu se intample acelasi lucru si cu Holland.
DarkRazor pe 26 aprilie 2016 20:58
Nici ca personaj nu poate defini anul 2016. Daca iti faci cascadoriile nu inseamna ca oferi si o interpretare pe masura. Ma repet, Spider-Man o sa apara maxim 15-20 de minute in film.
spartacus pe 25 aprilie 2016 13:32
Jared Leto cred ca va face un rol mare in rolul Jocker-lui. Restul... e can-can.
Costirik pe 25 aprilie 2016 16:39
La prima vedere pare doar un psihopat scapat de sub control. Ca sa fie mare trebuie sa creezi un personaj complex, ca Heath Ledger in The Dark Night sau Jack Nicholson in Batman;)
mihnea_aspru95 pe 25 aprilie 2016 16:44
Cu siguranta: Margot Robbie - Harley Quinn; Jared Leto - The Joker; Renee Zellweger - Bridget Jones (Bridget Jones Baby) si Emily Blunt- Rachel Watson (The Girl on the Train).
Costirik pe 25 aprilie 2016 16:46
Ca interpretare ce a facut Nate Parker ar putea fi definitoriu pentru acest an. Sa fii actor, scenarist, regizor si producator intr-un singur film si sa-ti iasa toate ar putea fi o realizare magnifica pentru cinematografie. Restul par doar personaje care vor incanta sau dezamagi profund fanii acestora;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells