Milla Jovovich, pe covorul rosu, la Cannes. Iar Campino n-a fost cuminte...

de Gloria Sauciuc în 24 Mai 2008
Milla Jovovich, pe covorul rosu, la Cannes. Iar Campino n-a fost cuminte...

Filmul lui Wim Wenders - Palermo Shooting a adus multe surprize spectatorilor din Grand Theatre Lumiere, ieri seara, cand a avut premiera mondiala. Una dintre cele placute a fost ca Milla Jovovich face un cameo, si o vedem pe ecran pret de 15 minute, in ipostaze care au facut-o celebra: in fata aparatului de fotografiat... doar personajul principal este un fotograf (interpretat de Campino, solistul formatiei punk Toten Hosen).

Noutatea este ca in film o vedem pe Milla Jovovich cu burta la gura si in rochie de piele, stransa pe corp, extrem de sexy, desi la dimensiuni considerabile. La gala din seara aceasta a filmului Palermo Shooting, Jovovich s-a alaturat echipei, pe covorul rosu, si a purtat o rochie destul de larga, de parca ar fi vrut sa-si ascunda formele de dupa nasterea fetitei sale. Pe cap - o coronita, care nu intelegem din ce poveste face parte.

Pe de alta parte, Campino a venit in carje; nu stim detalii despre modul in care si-a rupt piciorul, dar aparitia sa pe covorul rosu, in aceasta ipostaza, a fost bizara. In imagine: Wim Wenders, Giovanna Mezzogiorno si Dennis Hopper.

Taguri:  cannes 2008

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells