Katie Holmes îşi arată colţii. Vrea să fie vampir!

de Răzvan Boboc în 9 Oct 2009
Katie Holmes îşi arată colţii. Vrea să fie vampir!

Actriţa Katie Holmes îşi doreşte foarte tare ca următorul personaj pe care îl va întruchipa pe marile ecrane să fie un vampir, scrie Femalefirst.co.uk. Holmes adoră să urmărească filme horror şi spune că ar putea interpreta rolul unui personaj însetat de sânge atât timp cât povestea este credibilă.

Vorbind despre genul de filme preferat, Holmes a spus: "Poate fi orice gen. Îmi plac chiar şi filmele cu vampiri. Trebuie doar să fie bine făcute, Vreau să cred în personaje. Din momentul în care nu mai par adevărate, nu mai sunt interesată".

Holmes va putea fi văzută în curând în filmul horror Don't Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro.

Lungmetrajul este bazat pe o producţie de televiziune din 1973 şi prezintă povestea unei fetiţe care se mută împreună cu tatăl ei şi iubita acestuia. Ei descoperă că nu sunt singurii care locuiesc în casă, aceasta fiind plină de creaturi diabolice.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
happy.sunset pe 3 august 2010 22:24
In ultima perioada sunt multi care au predilectii spre filmele cu vampiri.
Oare aria aceasta nu o sa fie saturata?
Cel putin ,ca roman mi se pare odios cand aud,ca foarte multi straini stiu despre romania doar de Dracula,castelul lui Dracula si alte zvonuri in jurul mitului.Nu ca nu ar trebui comercializata chestia dar avem mult mai multe posibilitati de mediatizare ,cand vine vorba de cinematografie si chiar ma incanta cand aud ca "s-a mai turnat " ceva scene dintr-un film strain pe meleagurile noastre.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells