Gael Garcia Bernal militează pentru legalizarea drogurilor

de Răzvan Boboc în 7 Sep 2009
Gael Garcia Bernal militează pentru legalizarea drogurilor

Celebrul actor Gael Garcia Bernal, cunoscut pentru rolurile din Diarios de motocicleta şi La mala educacion, a făcut un apel pentru legalizarea drogurilor în ţara sa natală, Mexic, scrie Femalefirst.co.uk. Bernal crede că astfel ar înceta multe dintre conflictele sângeroase care se produc zilnic pe străzile Mexicului.

Zilnic, pe străzile din America de Nord, se duc lupte sângeroase în rândul celor care se ocupă cu distribuirea ilicită a drogurilor.

"Drogurile sunt ilegale, astfel există o luptă. Sper că drogurile se vor legaliza în Mexic. Dacă drogurile ar fi legale, nu ar mai exista motive pentru o luptă", spune Bernal.

Două partide de stânga din Mexic susţin legalizarea consumului de droguri precum marijuana, cocaina şi heroina. Iniţiativele legislative vizează doar consumul de droguri, nu şi traficul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catalin_duta pe 7 septembrie 2009 10:25
Ma dezamageste! Nu stiu ce sa spun: ori n-a inteles nimic din lucrul lui cu Almodovar ori a inteles prea multe. Insa, pe de alta parte, cunoscand cum lucreaza presa si ca site-ul respectiv e probabil unul de tip tabloid, e destul de posibil ca bietul om sa nici nu fi zis asa ceva.
Oricum ar fi, eu tot o sa-l apreciez pe actorul Gael Garcia Bernal.

julius pe 7 septembrie 2009 10:27
bun....tipul face parte dintre cei cu mintea deschisa...oricat ar lupta statele impotriva folosirii drogurilor am vazut ca e in zadar! dar ce te faci cu bietii fumatori carora lis e ridica drepturile in schimb vom putea cumpara cocaina la liber?

sa ne revenim putin....oare ne pasa atat de tare daca ala se fu.e in cur sau daca ala prizeaza?!

jroberto pe 7 septembrie 2009 10:37
Se elimina mafia in modul acesta. In timpul prohibitiei din SUA s-a baut cel mai mult. Daca va deveni legal, atunci te duci la Carrefour si iti iei produsul. Nu te mai amesteci cu traficanti care te mai pot impusca.
FarkaS pe 7 septembrie 2009 11:27
Nimic bun din asta. Sa luam exemplul libertineri Olande. Strazile "vicioase" din Amsterdam tot de oamenii cu apucaturi mai... ilegale sunt vizitate.
Butterflies pe 15 octombrie 2010 22:18
asta are mintea in colturi ??!:| il consideram si il consider un un actor , dar sa gandesti in asa fel?? nu se va rezolva nimic cu legalizarea drogurilor .
eu sper ca nu a vb serios ci a vorbit ca sa fie si el putin bagat in seama mai mult decat este :| ,prefer sa stiu ca asta e motivul nu acela ca drogurile trebuie legalizate

margott pe 6 mai 2012 20:14
Asta e o gluma cu legalizarea drogurilor, presupun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells