Eva Mendes va avea amintiri tragice

de Cristina Grigore în 13 Ian 2011
Eva Mendes va avea amintiri tragice

Beatrice Leterrier, soţia lui Louis Leterrier, regizorul lui Clash of the Titans, îşi va face debutul în regia de film cu Wrecking Ball, o dramă de familie cu elemente comice, care a atras deja o actriţă consacrată.

Potrivit Collider, Eva Mendes a primit, cel mai probabil, rolul unei mame din filmul despre cina de Crăciun a unei familii reunite cu ocazia acestui eveniment, cină care se transformă într-un tăvălug de amintiri neplăcute legate de un tragic eveniment petrecut în urmă cu 20 de ani. În mijlocul gălăgiei şi al argumentelor înfocate stă o fetiţă de 5 ani, care are în mână soarta lor şi deznodământul.

Soţia lui Letterier nu este străină de lucrul cu camera de filmat. A regizat numeroase reclame şi clipuri video în Europa, iar familia Leterrier este şi ea implicată în lumea filmului (socrul ei este regizor, iar soacra ei este designer de costume de platou).

Mendes a jucat recent în comedia de acţiune The Other Guys şi în Last Night (o dramă romantică cu Keira Knightley si Sam Worthington). Rolul dramatic din Wrecking Ball va fi probabil unul destul de greu, care îi va solicita din plin abilităţile actoriceşti.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 13 ianuarie 2011 18:34
suna interesant
jude pe 14 iunie 2011 12:45
mi-a placut mult filmul Last Night...cat despre noul proiect suna bine.
alex_il_fenomeno pe 27 noiembrie 2011 17:33
sa asteptam si sa speram la ce e mai bine .
Qube86 pe 21 decembrie 2011 03:16
Talentata aceasta familie Leterrier...Am vazut din filmele facute de ei si sunt foarte bune...Sper ca Beatrice sa reuseasca sa faca o treaba la fel de buna ca si rudele sale...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells