Disney dă o dată sigură pentru Tron Legacy

de Gloria Sauciuc în 18 Sep 2009
Disney dă o dată sigură pentru Tron Legacy

Disney va scoate pe marile ecrane varianta 3D pentru Tron Legacy, în cinematografe şi pe ecranele IMAX. Film de acţiune SF, Tron e a treia producţie lansată în cinematografele IMAX, ca urmare a unui contract semnat cu Disney. Pe lângă formatul de IMAX 3D, filmul va fi difuzat şi în format Disney Digital 3D.

Directorul Mark Zoradi de la Disney consideră Tron drept ideal pentru IMAX, spunând că formatul dă publicului alte posibilităţi de a recepta filmul şi de a atinge "un public mult mai larg, acum că IMAX se extinde!". Într-adevăr, sălile de IMAX au ajuns la 273, în 44 de ţări, conform unor cifre date de Cinematical.

În România, prima sala IMAX se lansează la sfârşitul anului.

În acest moment distribuitorul român al filmelor Disney, Prooptiki, nu a anunţat încă o dată de lansare a Tron Legacy.

În imagine: spectaculosul "motor" creat de Disney. În trailerul filmului, de vizionat pe pagina acestuia de pe Cinemagia, îl poţi vedea şi în mişcare!

Taguri:  Tron Legacy

Părerea ta

Spune-ţi părerea
FarkaS pe 18 septembrie 2009 11:46
E imbucurator ascensiunea pe care merge filmul 3D. La fel si (r)evolutia IMAX.
Midnite pe 18 septembrie 2009 19:59
Un joc pe calculator ce si-a ales continuarea printr-un film. Un joc binecunoscut, ce-a avut succes ridicat printre gameri, dar ce succes o sa aiba continuarea lui cinematografica?
Si defapt: As of April 2009, there are 320 IMAX theatres in 42 countries, with about half of these located in the United States.

julius pe 19 septembrie 2009 19:28
iata ca romania tine pasul cu performanta si tehnologia :))
Emilia20 pe 14 decembrie 2010 15:31
Cine crede ca acest film nu va avea succes sau nu se va ridica la nivelul asteptarilor, se inseala groaznic. Nu trebuie decat sa iei in calcul ideea misto pe care se bazeaza, efectele speciale, distributia si coloana sonora bestiala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells