Batman 3 începe filmările în aprilie

de Ştefan Dobroiu în 7 Oct 2010
Batman 3 începe filmările în aprilie

Warner Bros. anunţă că filmările la noul Batman, al cărui titlu nu a fost ales sau nu a fost dat publicităţii, vor începe în luna aprilie în oraşul american New Orleans.

După uraganul Katrina, care a lăsat oraşul în ruină, conducerea acestuia a schimbat drastic sistemul de taxe, acordând reduceri foarte atractive pentru realizatorii de filme.

Deocamdată nu se ştie nimic despre subiectul lui Batman 3, dar apropierea datei de începere a filmărilor ne face să presupunem că în curând vom afla restul actorilor din noul blockbuster, ca şi mult-discutata identitate a villain-ilor care-i vor da de furcă lui Batman, interpretat de acelaşi Christian Bale.

Filmările vor dura aproximativ două luni de zile, după care va urma lunga perioadă de post-producţie, când toate efectele speciale sunt puse la punct. Batman 3 va apărea pe ecranele din lumea întreagă în 2012, fiind deja considerat unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului respectiv.

În ceea ce priveşte New Orleans, Batman este al doilea supererou care-şi filmează aventurile acolo. Ryan Reynolds tocmai a terminat filmările la Green Lantern în oraşul din sudul Statelor Unite.

Cu cine ai vrea să se bată supereroul în noul film?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
deea9595 pe 7 octombrie 2010 17:09
de-abia astept noul film:)
Vortex pe 7 octombrie 2010 17:13
Un nou Batman!Cred ca producatorii de filme au dat-o rau in bara cu ideile de filme pentru ca in ultimul timp apar doar titluri de genul: X2,Y3 samd...Dar doar de dragul de a face bani mai pluseaza inca o parte,doar ca de fiecare data iese tot mai prost filmul(nu ma refer aici la batman),mai rar iese mai bine.Infine sa vedem ce iese...
iPaul pe 7 octombrie 2010 17:20
:( mai avem ce astepta pana in 2012 ..
Padre pe 7 octombrie 2010 17:41
eu ma axez pe ce apare la anul dar bun de stiut.
danyx493 pe 7 octombrie 2010 17:44
Macar sa fie la fel de reusit ca primele doua!...cum zice si vortex, cu cat mai mult cu atat mai prost!
rifa pe 7 octombrie 2010 17:51
Vortex taticule .... ai auzit de trilogie?.... In fine... esti novice...
Vortex pe 7 octombrie 2010 17:55
Si ce daca e trilogie ,o parte poate sa fie mai proasta ca alta ....si oricum am specificat ca uneori iese mai bune,se subintelege ca poate iesi si la fel de bine.Imi pare rau rifa dar nu ai inteles ceea ce am vrut sa zic ...
mosorvlad pe 7 octombrie 2010 18:33
Nu cred ca filmarile vor dura două luni de zile. Filmarile la Dark Knight au avut loc intre 18 Aprilie 2007 si 11 Noiembrie 2007. E chiar imposibil sa dureze doar doua luni filmarile, pana si un episod dintr-un serial TV dureaza intre doua saptamani si 1 luna., poate chiar mai mult.
nightmare28 pe 7 octombrie 2010 19:05
Sa speram ca nu o sa fie o dazamagire filmul la fel cum au fost unele de anu acesta,,,,,;)
Barbaru pe 7 octombrie 2010 19:25
aveti grija ! BATMAN nu poate dezamagii. asa ca ochii mari cit cepele si privitii cu atentie va fii super ,daca o sa clipiti o sa pierdetii,asa ca OCHII MARII.
Iamsaved pe 7 octombrie 2010 19:40
OOO,i can hardly wait:)Prost,prost nu prea are cum sa fie,trebuie sa fie bun de ceva:D
andytimofte94 pe 7 octombrie 2010 19:42
sper din tot sufletu sa fie la fel de bun si ia macar un premiu oscar asa cum a luat The dark knight, un premiu oscar, un glob de aur si un premiu bafta
StamatinFlorin pe 7 octombrie 2010 19:45
Why so serious?
Abia astept pacat ca nu va mai aparea Joker...

rifa pe 7 octombrie 2010 20:48
Vortex... seria asta a fost gandita ca o trilogie tinand cont de scenarist/regizor filmul nu are cum sa fie prost deci... nu prea inteleg revolta asta a ta personala... intelegeam sa spui asa ceva la un Iron Man 3 sau Wolverine 2 dar nu la Batman 3... nu credeam ca Batman Begins si The Dark Knight sunt atat de penibile incat au declansat o teama/revolta printre cinefili...
Astalavista pe 7 octombrie 2010 22:44
Cam mult de asteptat dar merita!:)
annonim1 pe 7 octombrie 2010 23:25
mi se pare un film nashpa, nu mia placut nici al doilea, Christian Bale ar trebui sa se ocupe de filme mai serioase.
pedrosinho pe 7 octombrie 2010 23:56
annonim ai vb ca sa te bagi in seama..daca tu te-ai auzit ce-ai spus ceilalti cinefili ar fii de acor cu mn....esti terminat
dante pe 8 octombrie 2010 00:56
Mie dintre toate filmele cu Batman cel mai mult mi-au placut cele regizate de Tim Burton si Batman Begins,Dark Knight fara Joker ar fi fost penibil
red pe 8 octombrie 2010 09:02
Mai dante, cam orice film considerat o capodopera ar fi penibil daca nu ar avea unul din elemntele esentiale. Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta...

Anyway, inca nu se stie cat si ce se filmeaza in New Orleans. Se zvoneste ca Batman va parasi Gotham pentru o parte a filmului, asemanator cu ce s-a intamplat in TDK, cu Honk Kong. Asadar, se poate sa filmeze doar o parte mica a filmului acolo. Nolan a prins gustul calatoriei dupa TDK si mai ales Inception, asa ca nu se stie.

De asemenea, daca New Orleans e folosit in principal, tot vor filma si in alte parti. E inevitabil. As prefera sa nu paraseasca Chicago, deoarece TDK a avut un vibe foarte realistic datorita settingului, si filmand in New Orleans presupune automat mult mai mult CG, pentru a produce un amalgam intre orase. Totusi, ceva scene de actiune in locatii noi n-ar strica. Atat Begins, cat si Dark Knight au avut urmariri pe Lower Wacker Drive si ar deveni repetitiv.

Oricum, va fi un urias succes. E cu siguranta deja cel mai anticipat film al anului.

cristi23 pe 8 octombrie 2010 13:37
abia astept aparitia filmului,batman e cel mai tare,e preferatul meu,si sper sa ramana chris nolan ca regozor si restul distributiei cum ar fi christian bale ,michael caine,morgan freeman ,................. oare de ce nu se gandesc la o intoarcere a lui ra's al gul,in reviste era nemuritor si revenea de fiecare data.
sper sa fie mai bun ca ultimul desi stiu ca va fi greu dupa the dark knight

claudiu-daniel-lugoj pe 8 octombrie 2010 18:39
Sa preram ca va fi la fel de bun ca Batman Begines.
SimpaticSiAmabil pe 8 octombrie 2010 18:53
Vortex cred ca ai uitat cine e Christopher Nolan daca ai dubii in privinta la a 3 parte!
StevieGG08 pe 8 octombrie 2010 21:33
Vortex...franciza lui Nolan nu este un remake..e cu totul originala si diferita ca stil de versiunile cartoonish ale lui Tim Burton sau Schumacher...sa stii ca nu de fiecare data continuarile ies prost..la Cavalerul Negru a fost invers de exemplu si a devenit una din productiile emblematice ale deceniului trecut...si Dante...daca ai scoate efectele speciale din Avatar?sau daca n-ar fi fost Marlon Brando aka Don Corleone in The Godfather?
Jason Statham pe 8 octombrie 2010 22:12
michael c hall trebuie sa aiba un rol...:) eu pe el l-as vrea ca personaj negativ...
adryano1985 pe 9 octombrie 2010 00:00
Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail -adryanomail@yahoo.com.Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile?Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.
ridaz pe 9 octombrie 2010 12:46
abea astept sa apara pacat ca in seria batman nu mai este si Heath Ledger ...... Dumnezeu sa`l ierte :(
gabyyy21 pe 9 octombrie 2010 19:25
vortex...eu ca cinefil urmaresc filmul si mai putin imi pasa cum se numeste si al catelea este dintr-o lunga/scurta serie bazata pe subiectul respectiv..
daca subiectul acesta -aka Batman- mai poate fi exploatat:) si inca se pot face filme bune de pe urma lui nu vad nimic rau in asta..

NuConteaza pe 15 noiembrie 2010 23:34
Eu am auzit ca se va numi,a3-a parte,Return of Ra's al Ghul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells