Amanda Seyfried a plâns după rolul principal din Sucker Punch

de Cristina Grigore în 22 Mar 2011
Amanda Seyfried a plâns după rolul principal din Sucker Punch

Frumoasa actriţă pe care o vom vedea în curând (8 aprilie) în rolul principal din Red Riding Hood este una din vedetele de la Hollywood cu foarte mare căutare în ultima vreme. Însă chiar şi un star pe val poate întâmpina piedici în a obţine rolurile pe care şi le doreşte, iar actriţa a simţit asta pe pielea ei, când a fost respinsă la audiţia pentru Superman şi nu a putut încheia contractul pentru Sucker Punch.

Seyfried a declarat pentru blogul australian, AdelaideNow: „Am participat la o audiţie pentru un rol în Superman, şi nu l-am obţinut. Şi mi-am dorit foarte mult rolul lui Emily Browing din Sucker Punch. Eu obţinusem iniţial acel rol şi era totul stabilit, însă am primit un telefon de la Big Love (serialul în care actriţa joacă încă din 2006 n.r.), ce spunea avem nevoie de tine pentru acest sezon, nu poţi accepta”.

Susţinută şi de regizorul Zack Snyder, actriţa a încercat să se elibereze de contractul semnat cu HBO pentru drama Big Love, însă producătorii şi managerii postului nu au fost de acord. A fost un moment de depresie pentru Seyfried, care a mărturisit că a şi plâns după rolul din Sucker Punch.

În ceea ce priveşte celălalt film regizat de Synder, Superman, actriţa nu a dezvăluit rolul pentru care a participat la audiţie. Momentan, nu se ştie cu siguranţă dacă Lois Lane va apărea în noile aventuri ale supereroului sau pelicula va aduce în scenă o altă prezenţă feminină.

Actriţa de 25 de ani filmează acum la drama încă neintitulată a lui Mark Webber, alături de Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World). La sfârşitul anului o vom putea vedea din nou în Now (cu premiera românească pe 4 noiembrie), un thriller SF în care mai joacă Olivia Wilde şi Justin Timberlake.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zgubi pe 22 martie 2011 17:30
cred si eu...
ChristianCage00 pe 22 martie 2011 20:31
mai bine Emily Browning....
latearazvan pe 20 aprilie 2011 21:39
Te prea foarte inseli e mult mai frumoasa Amanda Seyfried" doar uita te la ea " esti nebun .
Rozzy pe 9 iulie 2011 22:32
asta e....
intradevar si eu as fi preferat-o pe amanda

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells