Sucker Punch

(2011)

Sucker Punch: Evadare din realitate

Poster Sucker Punch Postere Sucker Punch

Sinopsis Sucker Punch

Mai mult
Sucker Punch ro

Sucker Punch: Evadare din realitate este o incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, este liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

Intemnițată fără voia ei într-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) încă mai visează la o viață normală. Și cum singura speranță la libertate este lupta neîncetată, ea reușește să convingă încă 4…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Pictures

Tip Ecran

IMAX

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Sucker Punch
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Box office Sucker Punch

Weekend premieră (21.03.2011)
  • Loc 4
  • Spectatori 6.344
  • Încasări (RON) 111.605,00
Total
  • Spectatori 19.229
  • Încasări (RON) 315.864,80
  • Încasări (USD) 109.440,55

Părerea criticului

Sergiu.Lobont pe 12 Iulie 2011 00:14
Caroserie de Murcielago cu volanul pe spate
Să presupunem că ne aflăm la o expoziţie de maşini iar atracţia serii este un Lamborghini Murcielago auriu teribil de cochet dar spre deosebire de celelalte maşini aceasta e expusă pe rampă cu portierele închise. La insistenţele publicului organizatorii hotărăsc să o deschidă însă stupoare, interiorul e pe dos, volanul e pe spate. Întrebaţi despre motivul acestei anomalii organizatorii răspund sec „Nu a fost expusă pentru interior ci doar spre a-i fi admirat aspectul exterior”

Cam aceasta e situaţia în care se află şi filmul de faţă, cu un bugetaş de vreo 80 de milioane de euro, bani cheltuiţi în special pe efectele CGI (Computer Generated Interface) şi mai deloc pe un scenariu care să îi confere oarecum un interior pe măsura caroseriei. Din punct de vedere vizual filmul excelează, este unul din acele filme pe care trebuie să le vezi… citeşte

14 9
emilia345 pe 23 martie 2017 09:33
Spoiler ! Am inteles ca nu ti-a placut atat de mult filmul, insa toata acele detalii din interiorul productiei nu-si aveau rostul.Ne-ai povestit practic tot filmul si ai stricat orice mister.
Gloria pe 28 Martie 2011 10:53
Voyeurismul CGI al lui Zack Snyder, ca o lovitura in plex, dar unde e povestea?
Zack Snyder renunţă la un subiect istoric pentru a-şi satisface voyeurismul CGI şi merge pe o poveste creată chiar de el, dovedind aşadar onestitate - nu-i mai sacrifică pe Eroii de la Termopile, ca să arate că poate să facă totul în materie de efecte speciale pe marele ecran, ci vine cu o poveste luată de la zero, inventată chiar de el - Sucker Punch.

Adolecentele din viaţa reală, care se simt victimizate, vor empatiza cu Babydoll, iar adolescenţii vor visa la aceste fete care luptă cu dragoni şi samurai înalţi cât o clădire de 10 etaje. Din păcate pentru aceştia, filmul este nerecomandat sub 15 ani. Restul publicului va avea doar orgasm (la nivelul retinei), dar nicio emoţie sau sentiment.

Însă cum se produce "Evadarea din realitate", anunţată de titlul românesc al filmului? Se pare că Babydoll (Emily Browning) visează cu ochii… citeşte

23 45
marius_em pe 28 martie 2011 11:47
Apropo de comparatia cu Alice, valida de altfel, cred ca ai ratat un strat din povestea asta, si inca unul evident. Rabit Hole-ul nu sunt lumile cu zombie si samurai, ci bordelul. E aceeasi tehnica a visului in vis din Inception, doar ca putin mai logica aici. Pe de o parte avem institutul, realitatea obiectiva, pe de alta parte avem bordelul, care e o imagine mult mai corecta a realitatii, institul fiind un loc unde fetele erau prostituate, si nu ajutate cum ar fi trebuit. Aici fata renunta la pasivitate, la inocenta, si cu indrumarea matraonei, invata sa-si foloseasca sexualitatea ca pe o arma. Si apoi avem cele 4 episoade, cele 4 conflicte, care culmineaza cu un ultim conflict din bordel, transpus apoi si in institut. Si inca un lucru interesant, dupa batalia bombastica cu samuraii, care vrea sa ne introduca probabil in fetisul nipon al adolescentelor bataioase, celelalte 3 sunt concepute in asa fel incat sa corespunda cu 3 din razboiaiele mai recente. Mai intai WW2 impotriva unor nazisti zombie, apoi Vietanam, lupta cu un dragon oriental, si in fine, 9/11, un atentat ce nu poate fi oprit, si duce la distrugerea unui oras cu ajutorul unui tren de asta data. Mai sunt multe de spus, dar nu cred ca filmul asta e chiar atat de superficial. Nici prea profund nu e, e clar comercial, doar ca are si niste prajiturele asa mai ascunse de prima vedere ce fac deliciul vizionarii.
ancutza200 pe 7 martie 2013 20:24
frate iti spui doar parerea ...NU SCRII O CARTE INTREAGA! doamne lipsa de ocupatie.. PS: mie mi-a placut .. adevaru-i ca a trebuit sa il vad de 2 ori sa il inteleg frumoasa poveste :D bravo ZACK :D

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Plume pe 30 Decembrie 2010 20:06
Film impresionist dar neimpresionant
EDITARE - 3 aprilie 2011 - ATENȚIE LA SPOILERE!

Acuma că în sfârșit l-am văzut, pot numi acest film “o dezamăgire”. De ce? Păi... În primul rând țin să specific că nu am avut niciodată mari așteptări în ceea ce privește substanța filmului; nu am crezut nici o clipă că urmează să mă uit la ceva profund sau life-changing. Dar, după cum am zis și în primul meu comentariu (cel pe care-l înlocuiesc acum și pe care-l voi lăsa în subsolul acestuia), mă așteptam la ceva entertaining. Iar ”Sucker Punch” nici măcar entertaining nu e. Și cel mai trist este că, uitându-te la film, îți dai seama că avea potențial să fie ȘI bombastic, ȘI inteligent. Dar încercând să fie prea multe lucruri în același timp, a ajuns doar o salată haotică de scene prost lipite între ele și idei lăsate neterminate.

Pe de o parte,… citeşte

48 32
Beliblis pe 26 martie 2011 00:16
supra doza de CGI
daniel_butnar pe 12 februarie 2018 19:42
Ce ai scris este foarte adevarat, dar incearca sa faci data viitoare un rezumat al opiniei tale
legolas05 pe 14 Februarie 2011 21:38
filmul nu este cine stie ce.....merita vazut dar acasa nu la cinema...
34 30
so1uffle2 pe 1 aprilie 2011 11:30
sper si eu sa nu-ti fie inselate asteptarile ! bafta !
isabela_isa pe 15 iulie 2011 16:33
O pierdere de timp inceputul a fost mai interesant atat ; melodia lui Marilyn Manson de la inceputul filmului cantata de o fata a fost tare.
Arlequinade pe 05 Aprilie 2011 15:09
Multe pretentii, putina substanta
Nu a trecut decat o saptamana si un pic de la lansarea filmului si deja este recunoscut ca un mare esec. Daca reuseste sa acopere cheltuielile de productie are noroc.

Inca de la primele screening-uri de la inceputul anului, publicul nu a fost impresionat de "Sucker Punch", iar asta i-a speriat pe baietii de la Warner Bros. Asa ca au insistat si mai tare pe publicitate, dar iata ca pana si cu posterele si reclamele afisate peste tot (pana si la Radio Zoo am auzit o reclama la "Sucker Punch"), filmul asta tot un esec a fost. Cei care au fost prezenti la screening si-au sfatuit prietenii sa nu se duca sa-l vada la cinema, si uite asa, prin "word of mouth", zvonul conform caruia "Sucker Punch" e doar o mare abureala s-a raspandit. In concluzie, filmul cu un buget de 82 milioane $ (plus publicitate!) nu a scos decat 19 milioane $ in primul weekend - iar de aici, nu poate sa… citeşte

24 16
Alinna22 pe 05 Octombrie 2010 20:28
Woow..asta da, ceva frt diferit de ce am vazut pana acum
24 54
ADRLEP pe 3 aprilie 2011 16:14
mmmm, not really.
ancutza200 pe 3 septembrie 2012 18:35
alina are dreptate este un film nu bun f bun uitativa ma rog cine il regizeaza..sincera sa fiu mie mia placut f mult nam mai vazut asa ceva pana akm e ceva diferit cei care nu inteleg filmul sa nu lase commenturi aiurea pt ca are un subiect genial si ce sa mai zic de efectele speciale si de actritele care joaca .GENIAL film.
Cyberpain pe 26 Martie 2011 00:48
Execrabil....
Absolut execrabil filmul....

copiat dupa un manga japonez, gen school girls fuste scurte ciorapi, high heels.....

storyline, mama moare, 2 fete raman cu talal lor vitreg, care afla ca fetele au primit toata averea mamei.

se duce la fetele omoara una dintre ele, cealalta trage cu pistolul in el...

tipa este adusa de catre tatal ei vitreg intro clinica de nebuni pentru a acoperi crima, unde va fi loboectomizata, sa devine practic leguma.

in clinica respectiva fetele sunt practic violate, de catre gardieni, ( cit ca nu se arata fizic) si maltratate.

fata se refugiaza in mintea ei si incearca sa scapa.....

practic violarea unei fetei si possibilitatile ele limitate de sa apara prin refugirea in mintea ei.
nu merita vazut

21 38
ripu pe 26 martie 2011 14:54
mei uita-te la filme xxx ca nu esti tu vreun mare critic de film si io nu stiu butulet:))))
ancutza200 pe 3 septembrie 2012 18:37
ai de capu vostru asta e daca nu intelegi ce vrea sa ne arate filmul .. comentati aiurea
MinM pe 31 Martie 2011 00:39
Scenariu praf!!! N-am inteles nimik! Efectele speciale si coloana sonora sunt ok, dar nu e de ajuns! In plus, combinatia Star Wars-Charlie's Angels-Lord of the Rings-Shrek (vezi balauru' ala furios) a reusit sa transforme filmu' intr-un fel de lobotomie !!! :))
17 11
Christiano pe 7 aprilie 2011 12:36
:)) misto cometariu
mitza4 pe 23 iunie 2011 01:21
cam praf filmul, inafara de coloana sonora si efecte.dar nu e greu de inteles filmul
Theofil88 pe 28 Martie 2011 23:48
Cufureală
"You will be unprepared", scrie pe suportul pentru pahar pe care l-am primit la intrarea în cinematograf. Silueta unei şcolăriţe nebune, cu o katana în mâna dreaptă şi un Beretta în mâna stângă, te întâmpină pe lângă un titlu: "Sucker Punch". Puteam alege o acadea în locul suportului pentru pahar. Să îmi îndulcească gustul amar al comercialului fără esenţă (da, unele categorii au esenţă). Yes! This movie sucks (Da! Acest film e nasol). Într-adevăr, am fost nepregătit să văd o cufureală de Hollywood, milioane de dolari investiţi în cadre cu fustiţe fluturate să se vadă chiloţeii. Probabil când au realizat filmul s-au gândit mai mult la japonezii perverşi care cumpără lenjerie intimă feminină folosită. Venind vorba de japonezării, găsim elemente jalnice de avangardă: samuraii aceia cu arme moderne se lăsau hăcuiţi unul câte unul de o… citeşte
16 22
Theofil88 pe 1 aprilie 2011 17:24
În artă... frumuseţea unei opere nu salvează eşecul alteia ale aceluiaş autor. Eu nu sunt om amabil în critică. Dar tu eşti un om porcos. Şi pot paria pe trei medalii de cinemagist că ai văzut numai filmele care ţi s-au pus în faţă. Iar noi doi nu ne-am tras de mâneci nici la facultate (mă îndoiesc că ai făcut una legată de domeniul cultural, dacă ai făcut vreuna) şi nici la vreun festival... Tu... pur şi simplu nu exişti în viaţa culturală românească. Mai ales dacă ameninţi un ateu cu un popă. Eşti un teribilist porcos care maltratează limba română.
Theofil88 pe 24 noiembrie 2011 21:23
Haide să îţi enumăr eu nişte idei din alte filme nici chiar geniale, nici rele: să gândeşti şi să te audă alţii vorbind, dar tu să nu ştii ce au auzit, să intri într-o cameră în care trebuie să te descurci cu un singur simţ, să ai memorie de scurtă durată, dar să îţi propui să ucizi în vis. Cât despre lumea visului, putem pune noi cufureala asta pe lângă Inception? Să las de la mine? Nici chiar aşa. Am dat un ban pe film, am dreptul la părere.
bloodthirst pe 07 Octombrie 2010 01:22
Mi se pare cam aiurea.Atatea efecte speciale superbe irosite,zic eu,puteau fi folosite intr-un film mai serios.Se poate la fel de bine sa ma insel...
15 21
CostinN pe 24 Martie 2011 08:17
Dragut
Dupa trailer pot observa un film de popcorn, exploziv si in acelasi timp la fel de simplist ca multe altele. Oricum ma voi uita la el de dragul efectelor speciale, in rest povestea e trasa de par, liniara si plina de comercialism. Oricum azi sunt prea putine filme necomerciale, dar acesta, ca multe altele, explodeaza in acest sens. Daca ai maxim 16-18 ani mintali (este o diferenta enorma intre varsta mintala si cea biologica) si nu ai mai vazut astfel de petarde, cu siguranta ca vei fi impresionat/a. Daca nu, atunci il poti viziona in acel moment cand nu ai chef de nimic altceva, cand nu ai alternativa.
11 9
Bayard pe 27 martie 2011 01:09
Uita-te la film si comenteaza pe urma :). Daca mai spui atunci ca este simplist.... Si da, ai dreptate povestea este liniara, insa tinand cont de poveste, este extraordinar de cursiv.
CostinN pe 27 martie 2011 05:32
Daca tu esti genul care pentru a-ti da seama ca focul te arde trebuie de fiecare data sa bagi mana in "el" atunci asta este problema ta. Avand in vedere faptul ca nu am 15 ani (nici mintal nici biologic) stiu sa apreciez un film chiar si dupa un simplu trailer. Aici pot adauga faptul ca vizionez filme de cel putin 20 de ani plus ca am avut placerea sa cunosc cativa scenaristi care m-au mai invatat cate ceva despre cum sa privesc un film. Nu sunt impotriva comentariilor negative sau pozitive in legatura cu un film dar este pe cat se poate de iritant cand cineva comenteaza la comentariul altuia; acest lucru denota o "grava" lipsa de ocupatie. Pe bune! Ai si gasit "capodopera" pe care sa o "protejezi". :)
MissBlossom01 pe 04 Decembrie 2010 15:44
Nu imi vine sa cred ca Vanessa Hudgens e Blondie aia :D.
Abia astept sa o vad cum joaca !

11 30
DULCIKMEK pe 13 martie 2011 15:31
blonda aia nu e vanessa hudgens desteptule
ale_albu22 pe 1 aprilie 2011 17:11
asa o cheama blondie personajul jucat de vanessa.miss blossom nu zicea ca e blonda ca aia e babydoll
GodofCarnage pe 23 August 2010 22:46
Chiar vreau sa vad filmul asta! Iese putin din tiparele cotidianului, ceea ce e bine.
11 30
so1uffle2 pe 1 aprilie 2011 11:27
Vizionare placuta !
mitza4 pe 23 iunie 2011 01:19
de vazut intr'o cu plictiseala, de altfel nu prea merita
mikellacriss pe 29 Iulie 2010 15:45
fete frumoase
bine ca are multe fete frumoase,ca de efecte speciale nu mai vorbim(are destule).oare incotro se indreapta cinematografia?
10 27
so1uffle2 pe 1 aprilie 2011 11:29
atat de frumoase, ca intr-un pokemon band.
Bogdan4444 pe 07 Decembrie 2010 11:20
Abia astept sa vad filmul asta. Efectele speciale si fetele sunt super :)
9 26
Morphy pe 08 Aprilie 2011 09:33
efecte speciale si... cam atat.
1. Daca nu castigam invitatie sigur nu vedeam acest film.
2. De 5-6 ani de cand merg in mod curent la cinematograf, Sucker Punch este primul film la care am observat ca lumea pleca din sala. La inceput eram vreo 15 persoane, iar la final am ajuns doar 9. Cred ca asta spune multe despre film.
Nu am iesit dezamagit din sala pentru ca pur si simplu nu aveam mari asteptari de la Sucker Punch. Efecte speciale, fustite, fetite, imagini sumbre, dar cam atat. Ma gandeam sa ii acord nota 5, dar m-am gandit la orele pierdute de oamenii care s-au ocupat de efectele speciale asa ca am adaugat un punct in plus. (bonus de la mine :)) )

7 3
Railysse pe 8 iunie 2011 20:23
Oamenii nu plecau din sala... Ti se parea tie. Defapt erai tu prea ametit de la povestea incurcata, incat ti se pareau ca pleaca oamenii, cand ei defapt veneau :))
vampirika pe 30 Martie 2011 13:33
incredibil de prost filmul
Am fost aseara si am incercat sa vad filmul... Dupa 30 de minute in care am ras copios am plecat.
Filmul este incredibil de pros, asa ceva n-am mai vazut de mult timp.
Niste fete machiate impecabil tot timpul, inclusiv cand se lupta si se murdaresc de noroi sau mai stiu eu ce, niste efecte speciale extrem de prost realizate si cam atat.
A, sa nu uit: soundtrack-ul in schimb este ok spre super.
Dar atat.
Parerea mea este ca nu merita sa dai banii ca sa vezi filmul asta, de fapt nu merita nici sa pierzi timpul sa il vezi pe cai mai neortodoxe ca sa zic asa.

7 14

Spune-ţi părerea despre Sucker Punch

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Sucker Punch
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells