The Letter for the King

(2020) - Serial TV

Scrisoarea pentru rege

Poster The Letter for the King Poster The Letter for the King

Sinopsis The Letter for the King

The Letter for the King

Un tânăr cavaler în devenire se confruntă cu profeții străvechi, cu puteri magice și cu însoțitori nestatornici în misiunea sa legendară de salvare a regatului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

FilmWave

Distribuitorul international

Netflix

Părerea criticului

StefanDo pe 22 Martie 2020 14:20
"There is a darkness coming". Oare de câte ori ne-am întâlnit cu acest "întuneric" în filmele şi serialele fantasy, de la Nimicul din Povestea fără sfârşit a lui Michael Ende la Sauron, antagonistul din Stăpânul inelelor. Iată că îl revedem - dacă ne putem exprima aşa - în The Letter for the King, al doilea serial Netflix (după mult, mult prea lăudatul The Witcher) bazat pe un roman european scris cu decenii în urmă, de data asta cel al olandezului Tonke Dragt. Iată ce mi-a plăcut şi ce nu la serialul lansat pe platformă chiar vinerea aceasta.

Trebuie spus de la început că nu sunt în target. Cei care scriu despre filme şi seriale caută în general noutatea, originalitea şi relevanţa, şi pe acestea cu siguranţă nu le vom descoperi în The Letter for the King. Dar spre deosebire de The Valhalla Murders şi Caliphate, pe care le-am recomandat… citeşte

0 1

Spune-ţi părerea despre The Letter for the King

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells