Și totul era nimic...

(2006)

Și totul era nimic...

Poster Și totul era nimic... Poster Și totul era nimic...

Sinopsis Și totul era nimic...

Mai mult

Acțiunea filmului se petrece în zilele noastre, într-un oraș oarecare din România. Într-o dimineață de toamnă târzie, la marginea orașului, are loc slujba de sfințire a unei noi biserici. La ea participă, ca la un eveniment monden, toate somitățile orașului.

Biserica poartă hramul Biserica Înălțării Domnului și este ctitorită de Irina și Nicolae Busuioc, iar icoanele care o împodobesc sunt pictate de o mare vedetă locală, manelistul Adrian Țîțădemîță alias…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.8

Caseta tehnică

Produs de

D.M.G.

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

MediaPro Distribution

Țara

Romania

Box office Și totul era nimic...

Weekend premieră (23.10.2006)
  • Loc 19
  • Spectatori 221
  • Încasări (RON) 1.998,16
Total
  • Spectatori 858
  • Încasări (RON) 6.208,20
  • Încasări (USD) 2.263,87

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Pitbull pe 01 Ianuarie 2011 17:58
De la Ţâţădemâţă la Ţâţădemustaţă...
De la Ţâţădemâţă la Ţâţădemustaţă... - Şi totul era nimic

Pitbull (Mihnea Columbeanu)
octombrie 2006

Necesităţile fiziologice, aşa cum spune şi titulatura lor, sunt necesare - ceea ce, evident, nu le poate face în nici un caz şi agreabile, decât cel mult pentru anumite persoane cu devieri psiho-comportamentale grave. Cum societatea noastră este compusă - ne place să credem - din oameni în genere întregi la minte, pentru care sexul înseamnă dragoste, nu coprofilie exhibiţionistă, eliminarea dejecţiilor se practică în intimitatea toaletei, nu în public, iar cinematograful stă undeva în zona dintre divertismentul uşor şi marea artă, nicidecum în cea a autosatisfacerii sadomasochiste, situaţia devine extrem de problematică atunci când o fiinţă, cu concursul unui întreg ecosistem de indivizi biologici din aceeaşi… citeşte

6 1
Matei Dinulescu pe 07 Noiembrie 2006 18:21
Eu n-am vazut asa ceva niciodata. Si sper sa nu mai am ocazia. Este ... nici nu am cuvinte la indemana, e ceva nemaivazut, nemaiauzit... e infiorator. Oare actorii aia n-au citit scenariul sau vreu sinopsis, ceva ? Sa cred ca actorii sunt chiar atat de ... (hai sa fiu indulgent) naivi ? Pentru bani ? Doamna regizoare cica a fost decan la UNATC/Film. Cum a fost posibil ?
5 0
dana popescu pe 30 Octombrie 2006 16:30
spuneti-mi si mie ce ati inteles din acest film de il considerati atat de SUPERB!! sau aveti cota parte din cei 9 miliarde cheltuiti cu aceasta mare si puturoasa voma cinematografica?
4 0
dana popescu pe 25 Octombrie 2006 16:18
O mare mizerie.Banii CNC-ului cheltuiti inca o data fara simt de raspundere. nu se poate ca in Romania anilor 2006 sa se mai faca film doar de dragul exprimarii artistice fara a se lua in calcul si publicul spectator care da totusi bani pe bilet.Scene fara final,sunet in totala neconcordanta cu imaginea,cadre aiuristice.Ce mai! O plictiseala care dureaza enorm.Cred ca este filmul in care am vazut cel mai lung ritual al inmormantarii si cea mai luuuuuuuuuuunga si plictisitoare scena de inceput.Tot cu un ritual dar de data asta al sfintirii unei biserici.Ce mai !! Filmul asta nu merita deranjul!!!Banii astia ar fi trebuit dati unui tanar regizor cu idei bune, nu aruncati asa pe apa sambetei.Pacat doar de magnifica interpretare a Ancai Sigartau! Dar un actor bun intr-un film prost...............nu e suficient!!!
4 1
cosmin742000 pe 17 Ianuarie 2013 18:09
Si totul era nimic inclusiv acest " film "..................................
4 3
eduard_stratan pe 16 mai 2024 18:54
Cosmine,ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
blackmore pe 01 Decembrie 2019 20:23
Chiar nimic.......................................................................
2 1
eduard_stratan pe 16 mai 2024 18:54
Cosmine,ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Alex Turnescu pe 26 Octombrie 2006 10:20
Am auzit numai enormitati despre aceasta pelicula. Abia astept s-o vizionez. Sunt satul de nereusite si nu ma bucur cand le constat. Totusi, daca e atat de prost pe cum se zvoneste, atunci cum e posibil sa obtina finantare.
Discutam dupa.

2 1
lol pe 07 Octombrie 2006 15:53
LOOOOOOOOOOOOOOL
2 1
Horatiucrisan pe 28 August 2023 16:06
Îmi fac mea culpa că nu am urmărit această producție în anul 2006 la lansare deși am vizionat majoritatea filmelor românești mai ales a celor realizate după Revoluție. Pe de altă parte îmi pare RAU că mi-am pierdut timpul cu prostia aceasta enorma fara cap și fără coadă fiind încurajat că să zic așa că s-a difuzat pe un canal de filme românești și am văzut câțiva actori buni în distribuție. Mare greșeală. O mizerie din care nu înțelegi nimic pentru că nu e nimic de înțeles. Mă mir cum mari actori că Titieni sau Ivanov au acceptat să joace în aceasta porcărie.
0 0
Ecaterina Achim pe 28 Octombrie 2006 20:24
E superb. Mergeti, mergeti...
Produs de MediaPro. Ei fac bine telenovelele, de ce tin mortis sa faca lung-metraje ? Pita, co-productii de mare anvergura, aceasta doamna acum... Felicitari !

0 2
screenwriter pe 19 Octombrie 2006 23:42
Genial, ce pot zice?...
0 2

Spune-ţi părerea despre Și totul era nimic...

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells