Articole Homefront

(2013)

Homefront: Orașul fără legi

Despre distribuție

Jason Statham (Phil Broker) este un star internațional renumit pentru thrillerele de acțiune în care joacă. Cel mai recent l-am văzut în Parker, Eroi de Sacrificiu 2 și urmează să joace în thrillerul Legea Străzii, debutul regizoral al scenaristului Steven Knight (Viața în Londra,Lorzii Crimei).
Statham a lucrat cu Guy Ritchie din nou în anul 2000 la Unde Dai și Unde Crapă, cu Brad Pitt și Benicio del Toro. Apoi a jucat rolul lui Frank Martin în filmul francezului Luc Beson The Transporter, în 2002, rolul lui Handsome Rob în reecranizarea blockbuster Jaf în Stil Italian, în 2003, și a pus publicul pe jar în rolul lui Chev Chelios, eroul care pompează adrenalină din Crank: Răzbunare și Adrenalină, în 2006.

Statham a jucat apoi în Crank: Tensiune Maximă, în 2009, și, alături de unii dintre cei mai mari actori ai lumii, în Eroi de Sacrificiu 2, în 2010. Actorul a jucat apoi în Mecanicul, în 2012, o reecranizare a filmului în care Charles Bronson interoretează rolul asasinului plătit Arthur Bishop.

În prezent, filmează Eroi de Sacrificiu 3, cu Sylvester Stallone, distribuția originală, dar și cu Mel Gibson și Harrison Ford.

James Franco (Gator Bodine) a dobândit aprecierea criticilor și publicului odată cu rolul lui James Dean în biografia produsă de TNT, pentru care a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-o producție de televiziune. De asemenea, a fost nominalizat la Emmy și premiul Breslei Actorilor de Cinema pentru interpretarea sa memorabilă. Franco a câștigat premiul Independent Spirit pentru cel mai bun rol masculin și a fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur și premiul Breslei Actorilor de Cinema pentru interpretarea sa din filmul regizat de Danny Boyle 127 de Ore.

Franco a mai jucat în Urletul, regizat de Jeffrey Friedman, în care a jucat rolul faimosului poet Allen Ginsberg; Nopți în Rodante, în regia lui George C. Wolfe; În Valea Terebinților, regizat de Paul Haggis; drama regizată de Karen Moncrieff Fata Moartă; drama regizată de Tommy O'Haver O Crimă Perfectă; Marele Raid, în regia lui John Dahl; Agenția, regizat de Robert Altman; Amprenta Unui Asasin, cu Robert DeNiro; și filmul produs de Martin Scorsese Așii Sălbatici. În televiziune, a jucat în serialul îndrăgit Freaks and Geeks.

Kate Bosworth (Cassie Bodine) a făcut tranziția de la tânără starletă de la Hollywood la actriță căutată pentru roluri principale. A interpretat rolul lui Lois Lane în producția Warner Bros. Superman Revine, în regia lui Bryan Singer și a luminat marele ecran în rolul Sandrei Dee în filmul regizat de Kevin Spacey, O Altă Viață, care a interpretat rolul lui Bobby Darin. A fost apreciată de critici și Sandra Dee însăși a lăudat-o pentru interpretarea ei.

De curând a jucat în comedia L!fe Happens, alături de Krysten Ritter și Rachel Bilson, în drama independentă regizată de Sam Levinson, Încă o Zi Fericită, cu Demi Moore și Ellen Barkin, în reecranizarea țapi Ispășitori, cu James Marsden și Alexander Skarsgard, în filmul de acțiune Destinul Unui Războinic, cu Danny Huston și Geoffrey Rush, în drama regizată de David Auburn The Girl in the Park, cu Sigourney Weaver, și în 21: șansa Vieții Lui, în regia lui Robert Luketic.

Deși a debutat în cinematografie la vârsta de 14 ani, în filmul regizat de Robert Redford Îmblânzitorul de Cai Bosworth a pus preț pe educația sa și a ales roluri care s-au împăcat cu programul ei de școală.

Winona Ryder (Cheryl Mott) a fost nominalizată la două premii Oscar, a câștigat Globul de Aur și este una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe de la Hollywood.

O vom vedea pe Ryder în drama The Iceman alături de actorii nominalizați la Oscar Michael Shannon și James Franco. Filmul, care a avut premiera la Festivalurile de Film de la Veneția și Toronto în 2012, se bazează pe povestea reală a lui Richard Kublinski, asasinul plătit și cap de familie.

De curând a dat glas unui personaj în animația regizată de Tim Burton Frankenweenie, nominalizată la Oscar. Filmul produs de Walt Disney este o animație de lungmetraj adaptat după un scurtmetraj pe care Burton l-a regizat în 1984. În animație vom recunoaște vocile actorilor Martin Landau, Martin Short și Catherine O'Hara.

În televiziune, Ryder a dat glas unor personaje din The Simpsons și Dr. Katz. De asemenea, a narat albumul nominalizat la premiul Grammy "Anne Frank: The Diary of a Young Girl". Ryder a jucat în episodul final al serialului Strangers with Candy și într-un episod din Prietenii Tăi. În 2011, a fost nominalizată la premiul Breslei Actorilor de Cinema pentru rolul din filmul de televiziune When Love Is Not Enough: The Lois Wilson Story.

În 1997, Showest și Motion Picture Club au desemnat-o Starul Feminin al Anului și a primit o diplomă onorifică de la Teatrul Conservator American din San Francisco.

Ryder a fost membra comitetului Fondului pentru Colegiu Amer-Indian, care îi ajută pe amerindieni să-și protejeze cultura prin educație. De asemenea, activează în cadrul fundației KlaasKids de la înființarea sa, în 1994.

Echipa de producție Note de producție
jinglebells