Articole Homefront

(2013)

Homefront: Orașul fără legi

Echipa de producție

Gary Fleder (Regizor) îmbogățește fiecare proiect cu ochiul fotografului și urechea muzicianului. De la dramă la thriller psihologic, până la povești din istoria sportului, Fleder pune publicul pe jar. Fleder a demonstrat că este un maestru al thrillerului, dar și un creator neasemuit de drame de epocă autentice.

Cel mai recent film al lui Fleder, Expresul, spune noii generații povestea înălțătoare a sportivului câștigător al trofeului Heisman, Ernie Davis. Filmul a primit aprecierea criticilor și a câștigat premiul ESPY pentru cel mai bun film despre sport în 2009. Rob Brown a fost nominalizat la premiul NAACP Image pentru interpretarea lui Ernie Davis, demonstrând că Fleder este regizorul actorului și că scoate la lumină talentul actorilor.

Și-a început cariera în lungmetraj cu thrillerul Things to Do in Denver When You’re Dead, în 1995, o comedie neagră care a atins statutul de film de cult în Statele Unite și Europa. Andy Garcia este în fruntea unei distribuții de zile mari formată din Christopher Walken, Treat Williams și Steve Buscemi. După ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, filmul a câștigat două premii la Cognac Festival du Film Policier. Fleder s-a născut în Norfolk, Virginia, și a absolvit școala de Cinema și Televiziune USC. Trăiește în sudul Californiei cu familia sa și doi câini.

Sylvester Stallone (Scenarist) este recunoscut în toată lumea ca actor, scenarist și regizor după ce a dobândit faima interpretând rolul principal din filmul Rocky, al cărui scenariu l-a scris, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film în 1976.

De atunci, Rocky s-a dezvoltat într-o franciză a cinci filme și, în 2006, Stallone a încheiat seria cu Rocky Balboa, un succes critic și comercial, care a confirmat statutul de simbol cultural atât pentru Stallone cât și pentru Rocky.
Apoi Stallone a lansat cel mai ambițios proiect al său, thrillerul de acțiune Eroi de Sacrificiu, pe care l-a scris, l-a regizat și în care a jucat alături de nume mari precum Jason Statham, Mickey Rourke, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lungren și Steven Seagal. După ce s-a întors în Statele Unite, s-a înscris la secția de teatru a Universității Miami și a început să scrie. Stallone a renunțat la colegiu ca să urmeze o carieră în actorie în New York, dar nu i-a fost ușor. Până în 1973, Stallone s-a întâlnit cu aproape toți impresarii din New York și a participat la mii de audiții fără succes.

Cu banii câștigați de pe urma filmului Stallone a plecat la Hollywood, unde iarăși a bătut la ușa tuturor studiourilor și impresarilor, reușind să obțină câteva roluri în film și televiziune. De asemenea, scria scenarii.

În afară de Rocky Balboa și Rambo, filmele la care Stallone a lucrat ca scenarist, regizor și actor sunt Rocky II și Paradise Alley. Ca actor și co-scenarist a lucrat la F.I.S.T., First Blood - Rambo I și Rambo II. A lucrat ca regizor, co-scenarist și producător la Staying Alive și a jucat în șoimi în Noapte, Drumul Spre Victorie, Tango și Cash și Lock Up.

Rocky V, scris de Stallone și regizat de John Avildsen, a fost lansat în 1990. A interpretat rolul principal în Get Carter, cu Michael Caine, în 2000. Stallone a scris scenariul thrillerului La Viteză Maximă, în care a și jucat alături de Burt Reynolds și Christian de la Fuente. În plus, a jucat în Răzbunându-l pe Angelo, cu Madeline Stowe. Ambele filme au fost produse de Warner Bros. De asemenea, a jucat rolul Păpușarului în Spy Kids 3D - Sfârșitul Jocului, în regia lui Robert Rodriguez.
A lucrat la Se Caută un Rocky, un serial plin de acțiune difuzat de NBC, apoi de ESPN. În 2002, Stallone a primit distincția Starul de Acțiune al Mileniului la a 21-a convenție anuală a Video Dealers Software Associaton.

Avi Lerner (Producător Executiv) este copreședintele și fondatorul companiilor de producție Nu Image, Inc., Millennium Films și al companiilor asociate. Lerner este printre cei mai experimentați, prolifici și de succes realizatori de film independent din vremurile noastre, producând peste 350 de filme de-a lungul carierei sale.

S-a născut și a copilărit în Haifa, Israel. și-a început cariera ca administratorul primului cinematograf drive-in din Israel. În 1979, Lerner a anticipat explozia de închirieri de casete video. Astfel, a pus pe picioare cea mai mare companie de distribuție de casete video din Israel și a devenit partener în cea mai mare companie de distribuție de filme din țară.

Printre filmele produse de Lerner care vor apărea în curând se numără Before I Go to Sleep, cu Nicole Kidman și Colin Firth, thrillerul intens Eliza Graves, cu Ben Kingsley, Kate Beckinsale, Michael Caine și Jim Sturgess, Good People, cu James Franco, Omar Sy, Kate Hudson, Tom Wilkinson, Anna Friel și Sam Spruel, și cel mai nou film dintr-o franciză de mare succes, Eroi de Sacrificiu 3, în care Sylvester Stallone și gașca sa de mercenari se întorc la vechi prieteni, dușmani necunoscuți și acțiune cât cuprinde.

Boaz Davidson (Producător Executiv) s-a născut în Tel Aviv, Israel și a început să scrie poezii și nuvele publicate în reviste pentru tineri încă din adolescență.

După ce a încheiat stagiul militar, a plecat să studieze cinematografia la școala de Film din Londra, unde s-a licențiat în regie și scenaristică. Davidson s-a întors în Israel, unde a dobândit succes scriind și regizând filme, printre care biografia Lemon Popsicle, care și în prezent este pe primul loc la box office în Israel. De asemenea, Lemon Popsicle a fost primul film izraelian care a dobândit succesul internațional, drept urmare s-au realizat nouă sequeluri. Printre alte filme izraeliene renumite se numără Charlie and a Half, Snooker și Alex Love Sick.

Mark Gill (Producător Executiv) este fostul președinte a Miramax Films și Warner Independent și a fost numit în funcția de președinte a Millennium Films în iulie, 2011, prioritățile sale fiind dezvoltarea, producția și marketing.

Gill a lucrat opt la Miramax Films în funcția de președinte al Miramax/L.A. A fost implicat în producția sau achiziția a peste 20 de filme.

Înainte de a lucra la Miramax, Gill a lucrat șase ani la Columbia și TriStar Pictures unde a devenit vicepreședinte senior în departamentul de marketing. A lucrat la filme precum: Vârsta Inocenței, Revenire la Viață, Băieții din Cartier, Dracula, regizat de Bram Stoker, În Bătaia Puștii, Liga Feminină de Baseball, Prințul Mareelor, Rămășițele Zilei, Cândva, Pe Aici, Trecea un Râu, și Terminator 2: Ziua Judecății.

Trevor Short (Producător Executiv) gestionează operațiunile de finanțe, legale și administrative la Nu Image, Inc., Millennium Films și companiile asociate. S-a născut în Harare, Zimbabwe, a studiat dreptul la Universitatea Zimbabwe și a obținut o diplomă de MBA de la Universitatea Cape Town, unde i-a fost decernată Medalia de Aur pentru Merite Deosebite. În 1980 a intrat în lumea băncilor și a comerțului și a lucrat la Standard Chartered Merchant Bank din Harare în calitate de director de finanțe, responsabil de achiziționări, fuziuni și IPO. Apoi, în 1984, s-a alăturat băncii Hill Samuel Merchant Bank din Johannesburg ca director al diviziunii de finanțe, după care a lucrat la Investec Bank, unde era responsabil de opt IPO-uri de pe bursa de valori din Johannesburg, precum și de numeroase fuziuni și achiziționări.

Datorită cunoștințelor sale în finanțe, a reușit să pună la punct o formulă de finanțare bazată pe impozit ca să producă filme de lungmetraj în Africa de Sud. A obținut 200 de milioane de dolari de la investitori privați pentru finanțarea unor filme internaționale realizate în Africa de Sud. Majoritatea filmelor pentru care a obținut finanțare au fost produse de grupul Nu Metrou, condus de Avi Lerner, pentru companii internaționale de film. De asemenea, a devenit consultantul statului sud-african în privința legislației de beneficii financiare acordate producției de film.

Sinopsis Despre distribuție
jinglebells