Sex and Breakfast

(2007)

Terapie de cuplu

Poster Sex and Breakfast Poster Sex and Breakfast

Sinopsis Sex and Breakfast

Mai mult

Doua cupluri ce experimenteaza sexul in grup alaturi de niste necunoscuti.Viata cuplurilor se intersecteaza intamplator si ceea ce ii face sa ia aceasta decizie este atat plictiseala cat si dorinta de ceva nou.Pentru unul din cupluri aceasta decizie este luata cu indulgenta din partea iubitului care nu intelege de ce sotia lui nu mai poate "sa fie apropiata" cu el in intimitate si ii este foarte greu sa o imparta cu altcineva. Dupa multe ezitari,totusi , cele doua cupluri trec la fapte.…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: ooo333
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.8

Caseta tehnică

Produs de

Brandman Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

First Look International

Țara

SUA

Site oficial

Sex and Breakfast

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 07 Mai 2011 23:40
Subiectul filmului este sensibil, dar este bine tratat.Merita vazut macar odata pentru a vedea consecintele unor astfel de actiuni.
3 1
belutzaa pe 09 Iulie 2010 10:57
So..
Am vazut acest film chiar acum doua seri si il recomand daca vreti sa il vedeti si voi. Insa, nu stiu de ce nu i-au pus numele "SEX", fiindca tot filmul e despre sex, sex si iar sex. Cum am mai spus, nu am nici o problema cu filmul, mi-a placut, il recomand, dar trebuia sa spun si asta..
2 0
kakapiciu pe 29 Mai 2011 15:03
Un film ciudat din punctul meu de vedere dar totusi "educativ" pentru unii.
2 1
rrs85 pe 15 Aprilie 2010 17:30
Dupa "Richie Rich" din 1994, ultima reprezentatie notabila, Macaulay Culkin ia parte la un soi de melodrama-comico-romantica in care are o prestanta decenta... Un film despre viziunea contemporana a adolescentilor in noul mileniu, despre simplitatea unei relatii sau a unor relatii in care scanteia este reprezentata de dorinta de a face sex, sex si iar sex... !!!
2 1
Theodor2011 pe 5 ianuarie 2012 15:13
Ca bine ai spus ti-am dat like l-a comul tau de mai sus
hotgirl22 pe 26 Iunie 2012 07:14
Este un film bun,comic,iar Culkin este foarte simpatic.
1 0
alexandra.petronela pe 29 Septembrie 2012 01:09
Mi sa parut putin ciudat..Are unele faze bune.. Depinde ce prefera fiecare!
0 0
alex_il_fenomeno pe 23 Iulie 2012 20:54
in primul rand , ceea ce m-a atras la film a fost prezenta starului Macaulay Culkin , acum ajuns la o varsta destul de inainta fata de cum mi-l aminteam , dar si Kuno Becker , "fotbalistul" ... si desi distributia a fost destul de inspirata , povestea a avut ceva originalitate , rezultand niste situatii cum nu ai putea crede la inceput , cu personaje atat de rigide cum sunt prezentate in expozitiune ... oricum , cred ca daca se lucra mai intens la el iesea ceva uimitor , dar asa ramane un film ce merita urmarit o data si nimic mai mult .
0 0
kraker pe 13 Decembrie 2010 04:37
prea mult sex
dacă elimini sex ul poţi spune că nu mai e film =)) , vă recomadn dacă vreţi să vedeţi un film bun - you again, l-am văzut de curând şi ma- binedispus extraordinar de mult
0 4

Spune-ţi părerea despre Sex and Breakfast

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells