8.2 / 10
52 voturi

Monden

A fost împreună cu Michael Pitt
Vezi toate »
Nume real: Alexis Gabrielle Dziena · Locul naşterii: New York City, New York, USA · Data naşterii: 08.07.1984 (39 ani) · Ocupaţie: Actriţă · Înălţime: 157 cm · Zodia: Rac · Etnie/rasă: albă · Țara: SUA

Biografie

Cariera actritei nu este una tocmai bogata, aceasta fiind inca foarte tanara. Desi este inca la inceputul carierei si nu a jucat roluri demne de premiile Oscar, actrita se implica in totalitate in rolurile pe care le interpreteaza.

Pe parcursul studiilor, a urmat si niste cursuri la Academia Americana de Arte Dramatice unde a si jucat in cateva piese. Debutul ca actrita l-a avut cu rolul din “Witchblade”, o productie TNT. Primul rol important l-a avut in filmul “She’s too young”. A jucat de asemenea rolul lui...

mai mult
Au contribuit la această pagină: Ionutzmovie, SkyLo Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stricted pe 23 Iulie 2016 15:55
Desi este inca la inceputul carierei si nu a jucat roluri demne de premiile Oscar, actrita se implica in totalitate in rolurile pe care le interpreteaza.
0 0
xerses pe 03 Noiembrie 2014 23:24
Am vazut-o in destul de multe filme, incat sa ii pot aprecia stilul.Recent am admirat-o in Nick and Norah's Infinite Playlist.
0 0
cioranvlad pe 27 Decembrie 2011 20:19
a avut o cariera interesanta,cel mai mult mi-a placut cum a jucat in "fool's gold".
0 1
alex_il_fenomeno pe 19 Mai 2011 19:56
este o actrita foarte carismatica , care a crescut de la rol la rol ! prima oara s-a remarcat prin celebrul serial "Law and Order" , apoi a continuat cu alte seriale de succes , pentru ca in cele din urma sa se faca cunoscuta prin intermediul unor filme precum "Havoc" , "Fool's Gold" sau "When in Rome" ! sper ca va mai aparea si in alte productii pe viitor !
0 2

Spune-ţi părerea despre Alexis Dziena

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Alexis Dziena

Film Rhinoceros Eyes Film Wrong Film Season of Youth Film She's Too Young
Liste cu Alexis Dziena
jinglebells