Warm Bodies

(2013)

Iubitul meu e zombi

Poster Warm Bodies Postere Warm Bodies

Sinopsis Warm Bodies

Mai mult
Warm Bodies

În urma unei epidemii devastatoare, aproape toți locuitorii planetei sunt transformați în zombi însetați de sânge. Niciun loc nu mai e sigur, iar micul grup de supraviețuitori este nevoit să se ascundă mereu și să caute noi metode de apărare în fața atacurilor imprevizibilelor creaturi.

Tocmai într-o astfel de confruntare, Julie, una dintre supraviețuitoare, este salvată de la moarte de R., un zombi neobișnuit de prietenos, în ciuda aspectului înfricoșător. Pe măsură ce se apropie de tânără, R.…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Hollywood Multiplex Operations

Țara

SUA

Site oficial

Warm Bodies

Box office Warm Bodies

Weekend premieră (11.03.2013)
  • Loc 5
  • Spectatori 7.439
  • Încasări (RON) 137.979,65
Total
  • Spectatori 22.938
  • Încasări (RON) 385.117,25
  • Încasări (USD) 113.229,88

Părerea criticului

Pitbull pe 14 Martie 2013 01:08
Singurul zombi bun este cel viu
"Warm Bodies" - Horror cu umor şi dor
Singurul zombi bun este cel viu

"Singurul indian/negru/ţigan/evreu/catolic/musulman/etc. bun este cel mort", obişnuiau să spună rasiştii, fundamentaliştii, extremiştii şi fanaticii de tot felul. Uneori, însă, şi morţii pot fi periculoşi - atât în lumea reală, prin ceea ce lasă în urma lor (istoria a cunoscut cazuri destule), cât şi, mai concret, în sub-genul horror al filmelor cu zombii (ba chiar şi vampiri, căci şi ei fac parte din categoria aşa-numiţilor "undead"). Mitologia zombilor îi prezintă ca pe nişte fiinţe aflate în mod bizar la graniţa dintre viaţă şi moarte - într-un fel, decedate, dar continuând să funcţioneze mecanic, animate de foame canibalică şi cu toate funcţiile cerebrale anihilate. Cauzele sunt fie de natură soft-SF (contaminări, etc.), fie din zona magică/mistică.… citeşte

12 4

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Jenny_pisica pe 18 Martie 2013 19:16
E ceva nou! !!
De mult timp n-am mai vazut ceva nou iesind din Hollywood, asa e ceva nou! O apocalipsa zombi nu e nou, dar o tipa care se indrogosteste de un zobie ( si nu orce zombi, ci unu care vorbeste si mananca creier {ok, asta nu e nou};
Filmul are si simt al umorului, asoceat cu ceva romen. E misto, merita vazut si cred ca este cam subestimat de public.!1

16 2
bizonul pe 8 august 2016 06:02
Fira-ti Zombi sa-ti fie, ca multa minte "inghesuita "ai de poti sa te uiti la asa ceva si dupa aceia sa-l si lauzi. Este o idiotenie ca si Dracula sau eu stiu ce alt film cuu mumii vii, dragoni sau vanatori de fantome. Ce gen, ce productie !? O tampenie ce vad ca aici la ProCinema se repeta mereu, mereu .
fyna94 pe 20 Aprilie 2012 00:27
nep
te-ai uitat la regizor>>? omul asta a facut filme pe gustul meu
The Wackness si 50/50 ,
nu le compar k Twilight

14 6
Apache95 pe 24 mai 2012 19:11
mda...mai vedem
fyna94 pe 21 aprilie 2013 10:38
am vazut si Twilight si Warm Bodies si asta e parea mea sa nu zic ca toate filmele Twilight sunt toate bollsheturi doar primul din 2008 si ultimul din 2012 au fost asa de nota 6 restul 4 facute doar sa scoata aia banu pe cand Warm Bodies merita un 7.5
ice_eyes pe 24 Februarie 2013 00:21
Ce ti-e si cu femeile astea, cum exploreaza ele noi posibilitati si orizonturi, nu le mai plac barbatii normali. Vor ba sa li se suga sangele, ba sa li se manance creierul, sa stie ele ca sunt iubite de toate creaturile... Ntz ntz ntz.... Control freak, much?
9 0
aly_bee pe 2 februarie 2014 01:19
:)))
wildinthecountry pe 14 Martie 2013 00:07
x
Un film diferit in materie de zombie fata de ce am vazut pana acum
Dupa shaun of the dead si zombieland -2 comedii horror excelente nu credeam ca se va aduce ceva nou genului zombie dar iata ca a aparut acest film ca o gura de aer proaspat
Un amestec intre romance a la Romeo si Julieta (R si Julie), teen movie si comedie horror.
In ciuda multiplelor gauri de logica filmul si-a pastrat din prospetime iar tinerii actori ( Nicholas Hoult, Teresa Palmer si Analeigh Tipton) s-au descurcat in rolurile lor.
Un plus si pentru coloana sonora.

7 0
BloodyGirl pe 10 Februarie 2013 13:07
In sfirsit!
L-am vazut astazi pe net in limba rusa (sunt din RM),si mi-a placut! Nu e lung si nu te face sa te plictisesti...Eu cred ca merita de vazut,e super!Si te mai tine in suspans pe parcurs.
7 2
olivia.junca pe 27 februarie 2014 21:14
deacord cu tine
Sebastian96 pe 19 Februarie 2013 09:53
Oh My God...Ce traducere inefabila!:))Traducerile sunt groaznice!:))
7 6
eu33 pe 13 aprilie 2013 16:09
crezi ca ar mai vinde bilete daca filmul s-ar numi "Cadavre calde" ?
constantinescu_gabriela pe 12 octombrie 2013 13:51
Acest film mie mi-a transmis mesajul acesta ''Sa apreciem mai mult viata''. Majoritatea nu stim sa o apreciem! Ganditi-va ca sunt atatia oameni bolnavi care ar da orice sa mai traiasca,oameni cu bloci ca si cancerul,care spera la aII-a zi,care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata cand se trezesc pentru inca o zi de trait! Oameni care si-ar dori sa-si vada nepotii crescand,iar boala le omoara sperantele pentru ca ei stiu ca maine sau in orice clipa s-ar putea stinge! :( Eu nu ii inteleg pe cei care fumeaza sau pe cei care beau...Apreciati mai mult ceea ce aveti!
dido pe 15 Mai 2013 19:28
Iar un film cu zombie??!!
Cred ca toata lumea a exclamat la fel atunci cand a auzit despre film...Uite ca nu e doar un alt film cu ,,morti vii"...Mie mi-a placut teribil,abordat prin prisma ,,corpului",a fost absolut hilar sa asculti autoanaliza lui R,felul cum vede el lumea si dorinta apriga de a-si regasi umanitatea pierduta...,,nu te holba,nu te holba",''nu fi creepy",''zi ceva omenesc acum",sunt doar cateva din gandurile lui R atunci cand incerca sa semene cu oamenii...Horror, comedie, dramă, romantism,pentru mine a fost un film relaxant,amuzant si trecand peste gaurile de logica este chiar reusit,recomand!Cat despre soundtrack...ce sa mai spun...trebuie sa faceti rost de el si sa-l ascultati,este grozav!!!
6 0
cezarika21 pe 22 Mai 2016 15:20
Perspectiva autoironică a unui zombie
Am ales pentru selectare filmul ”Warm Bodies” din cauza duratei reduse și a unei prejudecăți că un film tineresc cu zombie nu poate fi decât unul prost. Să fie de vină titlul, subiectul sau influența altor filme pentru tineri cu tot felul de ciudățenii? Nu știu. Vizionarea filmului mi-a produs însă o surpriză foarte plăcută pentru că, dincolo de inadvertențele scăpate intenționat sau neintenționat în scenariu, ”Warm Bodies” este o experiență cinematografică reușită, cu satiră, umor și romantism, fluent narativ, bine interpretat și cu un stil vizual surprinzător.

Originalitatea filmului se datorează faptului că acțiunea este prezentată din perspectiva unui tânăr zombie pe nume R, care traversează o criză existențială în ciuda faptului că este mort (merită subliniat acest paradox pentru că el stă la baza satirei). Acțiunea… citeşte

5 0
vladimir84 pe 03 August 2013 22:48
Film bun, faptul ca actiunea este prezentata din perspectiva walkerilor aduce ceva nou in filmele cu zombie.
4 0
AndreBlack pe 31 Mai 2013 19:49
Warm Bodies
Un film foarte bun . Prezinta o idee originala si complexa ce nu a mai fost intalnita pana acum in nicun film . Este ceva nou si frumos . Are si putina comedie , horror dar si drama . Merita vazut filmul , il recomand .
4 0
Mihai2508 pe 18 Martie 2013 14:49
Este un film simplu, dar reusit
Un film bun si interesant, este un film fantezist, dar are destule faze comice cat sa te tina atent, cat despre efectele speciale, nu pot spune ca sunt foarte bune, ci suficiente.
4 0
AnDrEiUtzZz pe 18 Februarie 2013 23:21
interesant,pe alocuri plictisitor,asteptam mai mult
4 6
valericba pe 04 Iunie 2013 22:53
Aș vrea...un film contra plictiselii
Aș vrea să spun că m-a surprins în vreun fel, aș vrea să spun că merită văzut negreșit, aș vrea să spun că interpretarea a fost una remarcabila, dar nu pot. Tot ce a reușit să facă filmul acesta pentru mine este să mă țină în așteptare, și ca să o spun într-un mod mai...demn de luat în seamă, filmul acesta m-a ținut în suspans, și pentru asta primește un șapte cu felicitări de la mine ;))
3 0
SnZ pe 16 Septembrie 2013 19:01
capodopera putin spus
din puctul meu de vedere filmul anului 2013! Iar actorii....100 nota...iar fata.... am plans la final de fericire:D
cu siguranta o sa il mai vad cel putin odata!
FELICITARI TUTUROR CARE AU LUAT PARTE LA REALIZAREA ACESTUI FILM!

3 2
marr-inaa pe 27 Ianuarie 2013 17:29
nu vreau sa critic filmul inainte sa apara.. numai ca as fi putin dezamagita daca nu s-ar ridica la asteptarile mele, pentru ca nicholas hoult este un actor pe care il apreciez de cand am vazut "skins" prima oara.
3 2

Spune-ţi părerea despre Warm Bodies

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Warm Bodies
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells