The Operative

(2019)

Agenta

Poster The Operative Postere The Operative

Sinopsis The Operative

Bazat pe cartea lui Yiftach R. Atir, " The English Teacher", „Agenta” este un thriller psihologic despre o tânără femeie occidentală Rachel (Diane Kruger) recrutată de Mossad pentru a merge sub acoperire în Teheran, unde se găsește implicată într-un triunghi complex cu recrutorul ei Thomas (Martin Freeman) și subiectul ei Farhad (Cas Anvar).

A contribuit la sinopsis-ul filmului: blacksea_rider
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.8

Caseta tehnică

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
_xXx_ pe 23 Iunie 2020 11:59
Bun filmul, însă.. păcat de final, total neinspirat, de fapt lipsește cu desăvârșire! Zici că s-au grăbit să-l termine! D Kruger foarte bună...se vede că s-a maturizat..;)
3 0
blacksea_rider pe 08 Mai 2020 10:39
6,5
O femeie este recrutată de Mossad pentru a lucra sub acoperire în Teheran."The Hollywood Reporter " despre film : unsatisfying open ending finish ...si pentru mine finalul e dezamagitor,asemanator cu Munich poate,dar macar acolo stii ce se-ntampla cu Avner...dar Munich sau Sword of Gideon sunt cu trei clase peste...7 totusi pt D Kruger...
2 0
gbanescu pe 13 August 2020 23:47
„This is war. This is not LIKE war. This IS war.”
Un film bun. Subevaluat pe IMDB. De ce ? Pentru ca este un film aparent atipic de spionaj, despre o operatiune tipica de spionaj (film aparent atipic de spionaj, doar in masura in care referinta ar fi un film de gen, marca Hollywood).
Cu alte cuvinte, este un film fara superagenti care finalizeaza cu succes misiuni imposibile. Este un film care descrie sec, dar acurat, un modus operandi al Mossad, cu o transpunere fidela a pragmatismului, cinismului si duritatii pe care le presupune o operatiune de importanta capitala pentru statul evreu, cum este cea din scenariul „The Operative”: dirijarea in anturajul intim al tintei (personajul Farhad) a unui agent (Diane Kruger), identificarea vulnerabilitatilor tintei (incalcarea embargoului impus Iranului) si punerea in scena a momentului operativ necesar recrutarii prin constrangere a tintei.
Toate acestea sunt subsumate unui… citeşte

2 1
mirceathekid pe 02 Decembrie 2020 22:03
Urmărești 2 ore un film și nu știi cum se termina, rahat pansat.
0 1

Spune-ţi părerea despre The Operative

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells