Dimineața care nu se va sfârși

(2016)

Dimineața care nu se va sfârși

Poster Dimineața care nu se va sfârși Poster Dimineața care nu se va sfârși

Sinopsis Dimineața care nu se va sfârși

Dimineața care nu se va sfârși

Emigrația este una dintre cele mai pronunțate probleme cu care se confruntă societatea românească post-comunistă. Cu un scenariu inspirat din viața comunității românești din Cipru, filmul spune o poveste dureroasă, personală, într-un timp în care emigrația, prostituția și suferința sunt exprimate mai degrabă în cifre statistice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • The Very Last Morning

Distribuit in Romania de

Eirina Film

Țara

Romania, Cipru

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
MsCathy pe 18 Ianuarie 2017 07:41
o capodopera :)
In film este vorba despre suferinta unei fete, care cade victima a traficului de fiinte umane. Desi fortata, initial, sa se prostitueze, mai tarziu acesta devine modul ei de viata. Numai ca, la un moment dat, vine sentimentul acela care schimba perspectiva asupra lucrurilor. Despre acel moment este vorba in film.

Aseara l-am vazut in cinema si m-a impresionat foarte mult . Am plans, dar am si ras pe alocuri, urmarind acest minunat film.

Merita vazut !!!

Pentru mine este cel mai bun film romanesc realizat in anul 2016 dupa care vine Doua Lozuri :)

4 3
eirina_film_gmail_com pe 21 Ianuarie 2017 12:42
Un film după o poveste reală, cu actori deosebiți.
3 1
sabinalin pe 04 Decembrie 2021 22:47
Ciprian Mega este un preot ortodox atipic. Considerat a fi incomod de catre conducatorii Bisericii Ortodoxe Romane, preotul care a slujit multa vreme in Cipru a ales sa se exprime cinematografic pentru a transmite experientele prin care a trecut. Intaiul sau film aduce un aer proaspat absolut necesar cinematografiei romane a zilelor noastre. Bineinteles ca n-a fost bagat in seama de criticii de film la moda, bineinteles ca acest film n-a fost popularizat. Pentru ca preotul nu face parte din nici o gasca, pentru ca pare a fi un lup singuratic pregatit sa mearga pana in panzele albe pentru idealurile in care crede cu tarie. Nu avem de-a face cu o capodopera insa regia e corecta iar scenariul e unul coerent. Povestea e cutremuratoare avand in vedere ca are la baza un caz real iar filmul impresioneaza in primul rand prin onestitate si bune intentii. L-am revazut cu placere pe Valeriu… citeşte
2 0
borisvultur pe 19 Decembrie 2017 23:03
Credința
Preotul Ciprian Mega a realizat un film...necesar, acum în preajma sărbătorilor... Calea gradată spre credință, dar și emigrație, prostituție, preot nonconformist, ambasador ateu, superficial, lubric...Excelentă Ela Ionescu, dar și Ovidiu Crișan, într-un portret satiric, lunecos.
2 2
dany6960 pe 10 Martie 2022 20:49
"Dimineata care nu se va sfarsi" este un film sub scenariul si regia preotului ortodox Ciprian Mega. E de neratat, un film care te misca profund si in care ne sunt aratate niste fatete ale vietii celor plecati peste hotare cat si a politicienilor romani. O Ela Ionescu perfecta in rol de emigranta care practica prostitutia in Cipru, un Ovidiu Crisan in rol de ambasador afemeiat si nici ca se putea alege cineva mai bun pentru rolul preotului ca Valeriu Andriuta. O poveste rupta din realitate ce se incheie magistral cu melodia Paulei Seling - La Umbra Crucii Tale.
1 1
MadalinaC20 pe 26 Decembrie 2017 13:28
Un film deosebit, pe care il recomand!
Senin si limpede, filmul vorbeste despre speranta printr-un limbaj al credintei, care te pune pe ganduri si iti ofera o altfel de intelegere a realitatilor contemporane.
De vazut si revazut.

1 2
MariusCiprian87 pe 12 August 2023 12:37
Un film cât un caz real, sau un posibil caz în viitor, din păcate...scenariul este neașteptat de bun, având în vedere subiectul atât de tăbăcit în cinematografia românească, prostituția și cu toate astea anumite frânturi și cadre ale dialogurilor între Eva și preot, te mișcă treptat, cu mențiunea că rolul de preot al lui Valeriu Andriuță este mult mai complex si mai bine conturat decât în "După dealuri" atingând prin el mai multe caracteristici ale societății actuale, corupția la nivel înalt, exodul românilor pentru o viață mai bună chiar și în țări aparent mult mai slabe economic decat a noastră, prostituția și urmările ei, puterea credinței și anomaliile care încă se regăsesc și la anumite fețe bisericești...probleme ridicate discret de catre regizor însă în acelasi timp corect și fără perdea, atât cât să l-e înțeleagă și… citeşte
0 0
Horatiucrisan pe 03 Iunie 2023 22:59
Un film care nu m-a dar pe spate în ciuda dramatismului situației. În viata facem alegeri și trebuie sa ni le asumam. Boala doar, nu putem sa o alegem și moartea. L-am revăzut cu placere pe Valeriu Andriuta care a făcut un rol bun în fmai vechiul film Occident.
0 0
GoguBordei pe 14 Mai 2023 13:15
Poate ca "meritul" regizoral nu e de exceptie, fiindca sarcinile n-au fost foarte dificile in acest caz: mize (teme) mari, asteptari mici, deci un minim succes garantat dinainte de a incepe. Totusi, daca tema e mult prea mare fata de celelalte ingrediente, filmul ar fi putut sa sfarseasca strivit sub greutatea temei, cum a patit "Chin si amin" care cu tot efortul, tot pare o bagatelizare a ceva ce cu greu poate fi rostit, daramite ecranizat, -desi de la Iulian Postelnicu in "Arest" (2019), n-as zice ca si imposibil.
Desi mai greu de premiat, e totusi un film foarte bun prin mesaj, de vazut si reflectat.
Felicitari tuturor !

0 0
lili22 pe 08 Februarie 2023 21:08
Nu contest calitatile preotului Mega, dar filmul e modest.Prostituata parea un inger iar ambasadorul avea toate defectele posibile.Asta ar fi una din greselile filmului.
0 0
AdriAdrianna98 pe 11 Ianuarie 2022 17:01
Mi-a plăcut :) Mi s-a părut captivant, subiectul destul de interesant, mi-a plăuct mult și actrița din rolul principal. Au fost și câteva discuții interesante despre divinitate, iar faza cu ceaiul cred că o s-o țin minte mult timp, foarte frumoasă și emoționantă.
0 0
user-5fe29d3bc389b pe 25 August 2021 00:20
Bun filmul recomand cu drag. foarte emoționant finalul
0 0
SYNDJ pe 20 Octombrie 2019 14:51
Drama - specialitate romaneasca. Un film trist, despre o poveste adevarata din pacate, iar piesa de pe credite (Paula Seling - La umbra crucii Tale) il face si mai trist.
0 0
iuliavuc pe 12 Martie 2023 11:30
O predică, nu un film. O realizare jalnică, din toate punctele de vedere, de la tezismul partiturii la jocul actoricesc.
0 1

Spune-ţi părerea despre Dimineața care nu se va sfârși

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Dimineața care nu se va sfârși
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells