Articole 10,000 BC

(2008)

10.000 î.Chr

Despre actori

CAMILLA BELLE (Evolet), desi in varsta de numai 21 de ani, este o actrita cunoscuta pe plan international, datorita rolurilor din filme precum: The Lost World: Jurassic Park/Lumea disparuta: Jurrasic Park, Practical Magic/Ce vraji mai fac fetele, alaturi de Sandra Bullock si Nicole Kidman, The Patriot, Poison Ivy si The Ballad of Jack and Rose, cu Daniel Day-Lewis in rolul principal.

Din filmografia sa mai amintim: A Little Princess, in regia lui Alfonso Cuaron, The Chumscrubber, alaturi de Ralph Fiennes, Glenn Close, Jamie Bell si Carrie-Anne Moss, Secret of the Andes; The Invisible Circus, alaturi de Cameron Diaz; When a Stranger Calls, Push, alaturi de Djimon Hounsou, Dakota Fanning si Chris Evans, Back to the Secret Garden si The Quiet.

STEVEN STRAIT (D’Leh) a debutat pe marele ecran in 2005, in filmul intitulat Sky High, in care i-a avut ca parteneri pe Kurt Russell si Kelly Preston. Au urmat rolurile din: Undiscovered, alaturi de Ashlee Simpson, drama intitulata Stop Loss, in regia lui Kimberly Peirce, cu Ryan Phillippe si thriller-ul The Covenant.

Strait s-a nascut si a copilarit in Greenwich Village, in New York si a studiat actoria la celebrele Stella Adler Acting Studio si Black Nexus Acting Studio. Intre doua roluri, el a lucrat ca model pentru fotografi ca: Bruce Weber, Herb Ritts, Steven Klein si Tony Duran.

CLIFF CURTIS (Tic’Tic) a colaborat cu regizori celebri precum: Martin Scorsese, Michael Mann, David O. Russell, Danny Boyle, Frank Darabont, Jane Campion, Antoine Fuqua, Darren Aronofsky si Niki Caro. El a debutat pe marele ecran in filmul The Piano, alaturi de Holly Hunter, Anna Paquin si Harvey Keitel. Au urmat rolurile din: Desperate Remedies, Once Were Warriors, al lui Lee Tamahori, Whale Rider, Training Day/Zi de instructie, alaturi de Denzel Washington si Ethan Hawke; The Insider, cu Al Pacino si Russell Crowe; Blow, in regia lui Ted Demme, cu Johnny Depp in rolul principal, Three Kings/Regii desertului, alaturi de George Clooney, Mark Wahlberg si Ice Cube; Runaway Jury/Juriul, cu John Cusack, Dustin Hoffman si Gene Hackman; Bringing out the Dead al lui Martin Scorsese, cu Nicolas Cage in rolul principal; Virus, cu Jamie Lee Curtis si Donald Sutherland; Six Days, Seven Nights/Sase zile, sapte nopti al lui Ivan Reitman, River Queen, cu Samantha Morton si Kiefer Sutherland; The Fountain/Fantana, al lui Darren Aronofsky, cu Hugh Jackman si Rachel Weisz; Sunshine, in regia lui Danny Boyle, Fracture, cu Anthony Hopkins si Jubilee.
Despre realizatori Despre productie
jinglebells