Strike

(2018) - Serial TV

C.B. Strike

Poster Strike Poster Strike

Sinopsis Strike

Un serial dramă bazat pe romanele polițiste ale lui J.K Rowling (scrise sub pseudonimul Robert Galbraith), care prezintă povestea veteranului-devenit-detectiv Cormoran Strike și a asistentei lui inventive, Robin Ellacott.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.9
Vezi pe Hbo Max
Holliday Grainger Holliday Grainger Robin Ellacott Kerr Logan Kerr Logan Matthew Cunliffe Killian Scott Killian Scott DI Eric Wardle
Caitlin Innes Edwards Caitlin Innes Edwards Ilsa Tara Fitzgerald Tara Fitzgerald 3 episodes, 2017 Tom Burke Tom Burke Cormoran Strike
Christina Cole Christina Cole Izzy Chiswell Matt King Matt King Whittaker Martin Shaw Martin Shaw 3 episodes, 2017
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
elianna pe 21 Aprilie 2020 18:05
Este un serial politist englezesc, avandu-l in centru pe Cormoran Strike, un detectiv particular falimentar si cu destule probleme personale in trecutul sau, dar care reuseste sa rezolve cazuri dificile si spectaculoase. Este ajutat de asistenta sa tinara si fara experienta, dar entuziasta si pasionata de ceea ce face.
0 0
alcineva pe 01 Septembrie 2021 13:54
Nu mi-a placut acest seriaș.Personajul masculun este nteresant,dar asistenta sa este un dezastru ca si personaj si ca actrita.imi plac mult serialele politiste englezesti,dar acesta este slabut.
0 1

Spune-ţi părerea despre Strike

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells